Selamlar..
Guzel ve kesin haberleri aldik,aylardir bekledigimiz dogrulamanin birinci agizdan gelmesi akillardaki soru isaretlerinin silinmesi ve bu harika projenin heyecani sardi beni..Baslik icin ayrica tesekkurler voluntary: )
The O.C. uyarlama olacagi hakkinda haberler eger oyleyse daha da sevindim diyebilirim..Cunku Cagatay'in bu role nasil yakisacagini,bu role neler katabilecegini az cok tahmin biliyorum: )Serenay ise tam bir notka atisi olmus Cagatay ile muhtesem bir uyum yakalayacaklarina suphem yok..Oyunculugunu cok begendigim ki gecmis projesinde kotuyu sevdirmeyi basarmis nadir oyunculardan benim icin oyuzden Cagatay'in yanina Serenay olmasi ayri bir mutluluk oldu..
Daha once fenomen olmus projelere imza atan,uzerinden zaman gecmesine ragmen hala konusulan Ask-i Memnu dizinin senaristi Ece hanim bu projede de harikalar yaratacaktir..Ay yapim kalitesi ve suan dizi sektorunun en iyilerinden biri olan Ece hanim,Cagatay-Serenay zaten bu isin guzel olacaginin kaniti gibi..
Hikayeyi birebir yazacaklarini sanmiyorum mutlaka bize uygun hale getirelecektir..Ana hikaye alinti olabilir ama icerik olaylarin gelisimi birebir ayni olmaz diye dusunuyorum..
Ismi Ask Hikaye diye twit atmisti Ece hanim sonra o twitini sildi,isim konusu daha belli degil degisebilirin sinyalini almis olduk..Aslinda bir dizinin isminde Ask var ise bastan guzel olduguna kanaat getirilir,hernekadar ismi benim icin onemli olmasada degismesine hayir demem acikcasi icinde ask olan daha vurucu bir isim daha cazip gelir kulaga..
Benimde herkes gibi Ryan ve Marissa disinda Seth ve Summer ozellikle Seth'i kimin oynayacagini cok merak ediyorum..Ama Cagatay ve Serenay ikilisini bulusturan Ay yapim Seth'e en uygun oyuncuyuda bulacaktir mutlaka..
Eylul ayi gozume cokk uzak gorunmeye basladi haberi aldigimdan bu yana heyecan ve merak bir araya gelince gunler gecmek bilmez gibime geliyor: )Cagatay'i cok ozlediysem demek ki..:img-in_lo
Yer imleri