arkadaslar yaaa acabaa menekşenin babasının metresi ortaya çıkınca ne gibi şeyler olacak??Annesi yine susacak mı??Ve de abileri..Küçük abiyi demiorum ama büyük abi ne yapar acaba???
arkadaslar yaaa acabaa menekşenin babasının metresi ortaya çıkınca ne gibi şeyler olacak??Annesi yine susacak mı??Ve de abileri..Küçük abiyi demiorum ama büyük abi ne yapar acaba???
söylediklerine katılıyorum yani o ortamda
menekşenin bu duruma karşı çıkma gibi bir şansı yok güzellikle sölediğindde neler olduğunu gördük zaten
sonuçta bu bir dizi zaten yani senaryo nasıl gerektirirse oyuncular ona oynuyor
ama bunun bir toplumun gerçeği olduğu da çok açık:img-yes:
şiilimsi bu konluar bu cuma daha netleşecek izleyici gözünde :
belki halil o mezar daki halil tuğlunun nasıl öldürüldüğünü görmüş ve o adamlarda ondan halil2in peşine düşmüşte olabilirler..mezardaki halil tuğlunun elindeki veye gizli bildiği bir takım olaylarıda halil'e anlatmış veya saklaması içinde vermişte olabilir..
bu durum biraz karışık
memnun oldum canım mutlucum bende imzamdan da belli olduğu gibi sıla dizi ile dizifilm.com ailesine giriş yaptım şimdi ise beğendiğim M & H dizisi forumunda da yazmaya başladım:img-wink:ben nickimle kalmayı tercih edenlerdenim böyle söylerseniz sevinirim
yan karakterlerde İSATNBUL'DA devam ettirecekler mi yoksa hiç göstermiyecekler mi? merak ediyorum mesela ninenin M&H destek vereceğinden onu görmeyi isterim babyı ve kadiri görmesemde olur:img-yes:
evet yusuf gizemli bir karakter KADİR de de var pislikler açığa çıkması gerekn:img-wink:
sevgili nilnisam,
muhteşem bir şiir gönlüne sağlık....
seninle burada da karşılaşmak muhteşem...
aynen bende nilnisam gibi ilk defa Hırsız Polis dizisi ile bu foruma üye oldum ve benim de başka sayfalarda yorumlarım yok denecek kadar azdır bizim dizimiz yayından kaldırılmak üzereyken forum ahalisi sahip çıkıp 50 bölüme kadar gelebilmesini el birliği ile sağladık...
şimdi yeni dizim eski dostlar ve yeni dostlarla birlikte inşallah halil&menekşe
nilnisamla aynı duyguları paylaşıyorum koyulttugum cümleye ise sonuna kadar katılıyorum elbette farklı duygularda paylaşılıyor ama önemli olan arzuladığımıza göre konumlanmaktır nilnisam bişey söylüyorsa doğru söylüyordur zaman içinde hepimiz birbirimizi daha iyi tanıyacağız önemli olan birlik beraberliği korumak diziyi baş sayfalar alabilmek için daha farklı paylaşımlara hatta destekli paylaşımlara ihtiyaç olduğunu bende düşünüyorum....
sevgiler sevgiler sevgiler....
ülkerim nine konusunda seninle hemfikirim..onun da geçmişinde pek çok acının oldugunu düşünüyorum...
de-rin bence yan karakterler de yavaş yavaş istanbul'a taşınacak..nine önemli ve kilit bir karakter bence..tıpkı yusuf gibi...hepsi istanbul'a gelecektir menekşe ve halil'in arkasından..ayrıca sana katılıorum babayı ve kadir gelmeyiversin canım:)..onları görünce benim cinlerim tepeme çıkıyor..bir de mustafa var tabi ben onu da görmiim mümkünse nasıl da oydu kızın avucunun içini...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri