Öncelikle dediğim gibi sen onca bölüm dur dur sonra patlat bombayı, hatta patlatama, hiç hoş olmadı tabi:img-tomat
Tabi bir sonraki bölüm final olacağını bildiğimden aslında hiç izlemek gelmedi içimden 5x12'yi. Ama napalım dedim izledim. İçime de oturdu daha ilk sahnesinden. Arthur ve Merlin'in bir sahnesi var, hep bildiğimiz o atışma sahnelerinden ama bu defa daha bir kankaca. Valla hem gülerek hem somurtarak izledim son defaydı çünkü =(
Morgana'nın Merlin için olan planı da peh peh peh peehh dedirtti. Madem böylesi bir şey var ne diye saklıyorlarmış diyecekken Merlin de biz izleyicilerin merakını giderecek açıklamalarını eksik etmedi:)
Yalnız bölüm için beni etkileyen iki sahnem var. Morgana ve Merlin karşılaşmasını isterdim ki çok daha etkili yapsınlar ama olmadı o kısım deği maalesef. Beni etkileyen yine Arthur&Merlin sahneleriydi. İlki Arthur'un Merlin'e "bugüne kadar korkaklığınla ilgili dediğim hiçbir şeyde ciddi değildim. Sen tanıdığım en cesur adamdın, ama yanılmışım " dediği vakitti ki. Colin'in oyunculuğunun bence tavan yaptığı bir andı. Gözleriyle bağırdı sanki Arthur'a ama duymadı tabi bizimki yine:icon_sorr
İkinci kısım da Merlin'in kendine gelip kaderin yönünü değiştirdiği, Arthur'a seslendiği vakitti. Güzel zamanlardı falan filan da...
Yahu bu adam albion'u ne vakit öğrenmişti canlar ben ne zaman kaçırdım orayı birrr, Merlin yine yaşlandı ee yeter be senarist diyorum bu da ikiii....
Son olarak buradan duymasalar da eminim tüm fanlar birleşince kulağı çınlayacaktır senaristlerin. Son fragman için kendilerini kınım kınım kınıyorum arkadaş. Sonunda ya öğrenecek ya öğrenmeyecek poff:icon_sorr
Yer imleri