İlk üç bölümünü vasat buldum, sonraki üç bölüm daha iyiydi.
Final hayal kırıklığı oldu, işin içinden İngiliz derin devleti çıkacak derken olayı cihatçı kıza bağladılar. Bir de bir memura tabii. Savunma bakanlığına değil de Nadia'ya kalınca olay şaşırmadım, saçma buldum sadece. Daha çarpıcı bağlayabilirlerdi finali. En azından başbakan koltuğundan olmuş oldu. Keşke Nadia'yı karıştırmasalardı hiç olaya.
Bbc'in yaptırdığı bir dizide eleştirebilmişler bazı şeyleri. Bizim de Erdal bakkalımız Trt'ye para ödemek istemediğini söylüyordu işte tatlı tatlı, canım benim![]()
Birkaç günde izlediğim için Maam zehirlenmesini hafif atlattım
Bu diziye 2.sezon yapılması çok gereksiz olur, bırakın böyle kalsın.
Konu lazuli tarafından (27-12-18 Saat 02:59:37 ) değiştirilmiştir.
1x01
Ilk 20 dakikayı çok beğendim, David'in kadını ikna etme çabası güzel ve inandırıcı işlenmiş. Bölümün geriye kalan kısmı vasat buldum, özellikle sonlara doğru heyecanın artmasını beklerken pat diye bitmesi hayal kırıklığı oldu.
Yine de pilot bölümü ilgimi çekti ve fragmanlarda güzel sahneler olduğuna göre ilerleyen bölümler daha iyi olacaktır. Bu yüzden devam...
Diziyi bitirdim. Ilk bir bucuk bölümü begenmezken sonra her gecen bölümü daha iyi buldum. Özellikle son bölüm cok iyiydi, Richard Madden cok iyiydi![]()
Yalniz final konusunda lazuli'ye katiliyorum, büyük hayal kirikligi oldu. Bende derin devlet gibi daha büyük ve cesur birsey bekliyordum, kolaya kacip olayi isid'e bagladilar. Halbuki son bölüme kadar Nadia güzel islenmisti. Gerci ingiliz yapimindan baska ne beklenir kiyine tüm gözler kendilerine degil, baskalarina cevrildi…
Ikinci sezona gerek yok bence, böyle mini dizi olarak kalmali.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri