Anlaştık :happy0064
I love you yazıp Turkey kısmını yazmayı unutan ben :img-cray:
Adam yazarken bile heyecan yaptırmış bana :img-hyste
Yoksa I love you demesi niye önem taşısın ahahaha :img-hyste
Hem ses tonu öyle hem de cool ya, bir de eski videolarına falan baktım geçen baya da eğlenceli aynı zamanda :img-in_lo
Aslında bak böyle diyince ''biz neden bunların yakalanmamasını istiyoruz ya? hiçbirinin gerçek bir gerekçesi yok bunlaerı yapmak için'' diye düşündüm.
Hakikaten biz niye bu kadar sevdik ve bu soygunu gerçekleştirmelerini istedik ki?
Berlin son zamanlarını zengin geçirmek istiyor, Profesör babasının isteği diye yapıyor, Tokyo Rio amaçsız sırf zengin olmak. Aslında bu bile onları desteklememiz için bir gerekçeyken biz niye bunları bu kadar benimsedik ve yakalanmasınlar istedik? Arkadaşlar biz deli miyiz? :img-hyste :img-hyste
Vallahi dizide en sevdiğim çift Profesör ve Raquel'di. Her zaman bu tarz hayatı yaşama biçimi olarak biri siyah biri beyaz karakterleri sevmişimdir. Mesela Prison Break izlediniz mi bilmiyorum, orada da mahkum (her ne kadar mecburi olsa da) ve hapishane doktorunun aşkı vardı. beni etkiliyor :img-in_lo
Belki Raquel'e olan sempatim de tamamen bundan dolayıdır... bilemedim :kahve
Ya Arturo olması gerekeni yaptı aslında gerçekten, ama adam o kadar iticiydi ki yakalansın istiyordum o kadar itici yani :img-hyste
Heh aynen aslında anlatmak istediğim buydu benim de. Yılların tecrübesi ve zekilikle bazı şeyleri çözmesi beni rahatsız etmedi.
İşinde başarılı bir komiser izlediğimi hayal ettim. Ve fakat o kadar başarıya özel hayatını da araya sıkıştırması takdire şayandı :img-hyste
Adamlar sonuçta kendi paralarını basıyorlar onları çalıyorlar sonra da. Benim kafama yattı :img-hyste Profesör, Raquel'le konuşuyor ya hani merkez bankası yok yere para basmış onlarda zenginlere gitmiş vs vs diye, orada iyice çalsınlar istedim bizimkiler :img-hyste Ben deliyim evet :img-hyste Bakın burda onları savunuyorum iyi yaptılar diyorum evet deliyim :img-hyste
Benim de en sevdiğim çift onlar :love05:
PB'yi izlemedim, mutsuz son diye. Yıllar sonra devamı geldi meğerse mutsuz değilmiş :img-hyste Aynen dediğin gibi ben de çok etkileniyorum. Mesela burada evet planları başarılı olsun istedim ama ondan çok merak ettiğim, olmasını istediğim Profesör ve Raquel'di. Acaba nasıl olucaklar, beraber olabilecekler mi diye hep diken üstündeydim.
Di mi? :img-hyste Öyle bir kaostayken sevgilisiyle buluşma planları vs yapıyorlar :img-hyste
Ya Profesör'e ne demeli? Ben onun yerinde olsam o bilgisayarın başından ayrılmam adam gezmeye çıkıyor, Raquel'e bende kalsana falan diyor :img-hyste
Doğru, sanırım biz ondan sevdik bunları. Adamlar çalmıyor, kendi paralarını kendileri basıyor :img-hyste
Aslında bu bi soygun bile sayılmaz, darphaneyi ödünç aldılar birkaç günlüğüne, içinde rehinelerle beraber :img-hyste
o kadar masumlar işteee...
PB özellikle ilk sezonuyla efsane bir diziydi. Ben uzun zamandır PB tadında polisiye-macera bir dizi arıyordum. Açıkçası kıyaslarsak benim için hala bir pb olmaz ama bu dizinin de hakkını yiyemem. Neredeyse aynı tadı aldım, sürükleyiciliğini hiç kaybettirmeden izletti kendisini.
Valla bu soğukkanlılık, rahatlık, sakinlik her ne kadar en sevdiğim yönü olsa da abartmıştı... Hayır yani onları tıktı içeri, kendi gününü gün ediyor :img-hyste
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri