millet the oc e2 de yenıden başladıgına göre yepyeni bi konu we yepyenı yorumların zamanı gelmiş demektir benje. oc bunu hakedio.yorumları bu başlıga yazabiliriz.:good:
millet the oc e2 de yenıden başladıgına göre yepyeni bi konu we yepyenı yorumların zamanı gelmiş demektir benje. oc bunu hakedio.yorumları bu başlıga yazabiliriz.:good:
az önce izledim...çok özlemişim yaa :) bitek summer'ın sesi pek hoşuma gitmedi..."iyyuuw" ünlemini bile yapamadı ya peh :hıh
Tekrar vermeleri çok güzel izleyemeyenler için çok iyi olacak
ama dublaj olayı kötü olmuş yada ben hiç beğenmedim
en azından gündüz dublaj aksam 7 de altyazılı verseler daha güzel olurdu
dublajı begenmedim bencemi de ummuodum zaten. summer ın ev (iiuv) ünlemini bile yapamadılar ya....!! ayrıca şey dikkatimi çekti:
sandy: ...yardım defilesi için sabırsızlanıorum
marissa: gercektenmii??!
sandy: hayır ( derken burda ki "hayır" ı seslendirmemişler!!) öle olunca da hiç bi esprisi kalmıo tabi.
hem o seth i seslendiren kişilii nerden bulmuşlar ya!! öle seth mi olur!! seth orjinal ya onun sesini kimse cıkaramaz. hiç olmamış.
marissanın sesini de begenmedim.
ama ryan ın ki idare ederdi işte.
onun dısında yüzlerce kere izledim bi bölümdü. çok güzeldi diemicem ama şöle diiim "orjinal sesi oldunda harika bi bölüm"
ryan ın marissa yı kucana aldıı sahnede calan sarkıya her izlediim de bitiorum ya..
e2 yi mail yaamuruna tutmaya devam edicem alt yazılı olması için. artık ne kadar okurlar bilemem.
Konu maviguvercin tarafından (24-09-07 Saat 21:47:06 ) değiştirilmiştir. Sebep: -ve- W ile değil V ile yazılır. "ç" ve "c" yerine "j" harfi kullanılmaz. Lütfen "Türkçe"mize özen gösterelim.
ne kadar özlemişim ya sanki ilk defa izliyormuş gibi oturdum izledim aynı heyecanla:happy0064 dublajlı hallerini bende beğenmedim ya hiç oturmamış sesler belki biraz ryan ama diğerleri berbat olmuş summer hiç olmamış seth ne hale gelmiş o sesle gerçekten nerden bulmuşlar onu çok mrk ediyorum dublajlı hali berbat ama yeniden izlemek çok güzel bir duygu artık idare edicez böyle hiç izlememekten daha iyi bide ne olursa olsun marissayı sevmiyordum ama bugün görünce ne kadar özlemişim oc onunla daha bir güzelmiş:img-yes:
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri