Diziyle ilgili senaryolar ve de dizi içinde geçen replikleri bu başlıkta paylaşabilirsiniz.
Diziyle ilgili senaryolar ve de dizi içinde geçen replikleri bu başlıkta paylaşabilirsiniz.
İnsanların birbirini tanıması için en iyi zaman ayrılmalarına yakın zamandır.
Dostoyevski
bence 2.bölüm de hayire öldecek ve suzan tek kaldacak nur suzan hiç rahat birakacak hep bir yerlerde kizgirhep bir şeyler söylecek ve suzan üzgülecek ayrıca suzanın çocuk gelece çocuklarını babaleryin öldecek ve mecyur çocuklar hapsane gelecek
filizin gültene itaf ettiği şarkı süperdi:)
filiz:gültem bak bu şarkıyı sana gönderiyorum
başın belada
tabancanı unutmuşsun helada
nerden baksan tutarsızlık
nerden baksan tutarsızlık
nerden baksan ahmakça
başın belada
haha beğendinmi?
gülten:kes sesini filiz kes
nur:filiz kapa çeneni
nureee ali abla canın sıkıldığı zaman tahsini dövüyodun adamı öldürdün şimdi can sıkıntısından gebericeksin...
ali(ye)dövücek adamı yok sen merak etme annecim canım sıkılmaz benim
nur:gerçi herhalde bu cinayetten bi kaç yıl hücre cezası alırsın
alinin yanındaki kız:ali abi
ali:sakin ol...!benim bu cinayetle bi ilgim yok
nur:o zaman hadan hanıma söyliyecek iyi bi yalan bulursun
ali:sen kafanı yorma ben gemii yürütürüm
4.bölümün başında Hayriye ablanın sözleri…
Doğuştan kötü diye bişey varmıdır?bunu hep düşünmüşümdür.hemşirelik geçmişimde hayatla ölüm,iyiyle kötü,doğruyla yanlış arasındaki bıçaksırtı çizgiye çokça kafa yordugum zamanlardı.nedense hep iyilerin genç öldüğünü gördüğümden belki.kötülerin daha dirençli olmaları nedendir? filizi bu kadar kötü ve suzanı bu kadar çaresiz yapan nedir? zeka kötülükle iç içe midir?
--------------------
Semra:handan hanım bi dakika konuşabilirmiyiz lütfen.efendim biliyorum durum çok karışık her şey gültenin aleyhinde ama o asla uyuşturucu işine bulaşmaz asla
Handan:Sizi o gönderdi değilmi?
Semra:hayır gültenin haberi yok. yemin ederim
Handan:Semra hanım sizinle daha fazla bu konu hakkında konuşmak istemiyorum
Semra:efendim bakın gülten gerçekten böyle bişey yapmaz ben ona kefilim isterseniz siciline bakın hem eger onu hapse atarsanız o yaşayamaz bu iş onun hayatı
Handan:Bunu daha önce düşünecekti
Semra:izin verin onunla konuşiyım sakladığı şey neyse size oldugu gibi anlatmasını sağlıycam
Handan:Yarın sabah odamda olsun
Semra:Teşekkür ederim
Handan:Beni ikna edemezse savcıyı ikna etmek zorunda kalır
Semra:emredersiniz
--------------------
Gülten:sonuca ulaşmama şu kadarcık kalmıştı şimdide tutup bütün delilleri o müdüre bozuntusuna veremem senin dediğini yapmış olsaydım
Semra:sen hala durumun farkında değilsin ne sonuca ulaşması ben sana sonucu söyliyimmi?savcı buraya gelir gelmez sana suçüstü muamelesi yapıcak ve tutuklu yargılanmak üzere seni mahkemeye sevk edicek hakimde eldeki delillere dayanarak tutuklu yargılanmana karar vericek
Gülten:ne senaryolar varmış sende
Semra:aslı senaryoyu söylemedim daha handan hanım tutuklanmanı dört gözle bekliyordur yetkisini kullanıp seni büyük bir zevkle b2ye nakledicek tabi ben olsam bende yaparım az uğraşmadın kadınla artık o zmn jiletlenirmisin şişlenirmisin bilemem
Gülten:boşversene sen acemi çaylak o aklınca beni korkutup elimdeki delilleri almak istiyor
Semra:hıhı ama kendinde çok emin tutanağıda sevk emrinide dünden hazırlamış masasının üzerinde sadece imza yerleri boş masanın üzerinde duruyor anladınmı?
Gülten:Sen onla işbirliğimi yapıyosun
Semra:ne işbirliği gülten ben seni kurtarmaya çalışıyorum b2de aliyeyle nur seni bigün bile yaşatmaz aklını başına topla gülten
Gülten:Vay be o kadar kolaymış demek
Semra:O kadar kolay o tarafa geçmek o kadar kolay ama bu yana geçmek hiç öyle değil bak bi anda bambaşka dünyaların insanları oluverdik sen içerde ben dışarıda şimdi parmaklıkların ne tarafında kalıcağını seç handan hanım gelmek üzeredir az bi zamanın kaldı.
Konu çaylak tarafından (07-01-08 Saat 02:08:01 ) değiştirilmiştir.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri