arkadaşlar dizinin ilk yarım saatini izleyemedim:icon_sorrgeçen hafta tam ekrem koğuşa yaklaşırken bitmişti.orda noldu??cengizle berayı gördü mü?ben açtığımda cengizle beray barışmıştı.daha önceden mi barıştılar?biri bana anlatabilirse çok sevinirim...
cnm ekrem kapıyı açtı ekremin telsizinden aliyenin kavga ettiğini bildirdiler
cengiz saklanmıştı dolabın yanına beray üstüne paltosunu örtmüş oturuyordu
o sırada ekrem geldi ne yapıyorsun sen burda dedi
hastayım görmüyor musun dedi ekreme
sonra ekremin telsizine yine çagrı geldi ekrem çıkıp gitti
sonra cengiz aşşagıya indi
ekrem ona kafayı taktı bir kere :img-tomat:img-tomat
nerdeydin die sordu çamaşırhanedeydim temizlik yapılıyo mu die baktım falan dedi:img-cray: zavallı cengizim nerden bilsin çamaşırhaneye gittiğini:img-cray:
şimdi nanayı yediler vallaçok heyecanlı bir yerde bitti 1 hafta kim bekleyecek yaaw :img-cray: sizce neler olur.acaba osman sadece gözdağı mı verir yoksa handanı alır götürür mü .birşey yapamaz gerçi handan a orası kesin de beklemek öldürüyor insanı yaa.
bu arada bu bölüm şunu farkettim ki bu ziynet tek başına bir hiç.korkağın önde gideni.bir azarlamayla çocuk gibi ağladı.sadece cüssesi dev onu içi fos !! osman da olmasa kim kurtaracak seni ziynet :img-tomat belli osmanı neden bu kadar çok sevdiği.benim de öyle osmanım olsa ben de severim :img-hyste
zerrin e de yüz nakli yapıyorlar zannımca :img-hyste gültenin suratını monte etmesinler buna :img-hyste aynından filize de gerekecek ilerleyen bölümlerde aliye tanınmaz bir hale soktu filizi :)
berayla cengiz ilk defa bu kadar şirin gözüktüler gözüme.şunlara izin verselerde evlenseler yaa.bebek te olacak nolur sanki :icon_sorr
çok teşekkürler anlattığın için.dersim geç bittiği için bu yeni saate yetişemiyorum ve sinir oluyorum.tamda beklediğim cengiz&beray sahneleri başlamışken.ancak haftasonu netten izliyorum kaçırdığım yerleri.allah bu ekremi bildiği gibi yapsın.bi bırakamadı cengizin peşini:icon_sorr
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri