keşke diziyi saat 12 de değilde saat beş gibi civarlarda verseler,çünkü o saatte okulum var,diziyi izeyemiyorum,dizi bana şarap gibi geliyor,etkisinden bir türlü kurtulamıyorum ve bana göre atvnn gelmiş geçmiş en güzel dizisi,kaldırılırsa çok yazık olacak
ewt bu dizidede beni çeken farklı şeyler var.oyuncuları olsun.ben yeldayı gece 11:45 sinema filminden beri çok seviyorum.ama parmaklıklar ardında dizisi farklı.sırf onun için sinoba geldim.yeldayı gören herkez bir kez daha görmek ister eminim.beni bir kez daha kendide hayran bıraktı.aslında cezaevi çok kötü zindanlar,soğukluk,felaket ya insanlar burada nasıl yaşamışlar.ama dizi gerçekten çok güzel.ben bayılıyorum bu diziye bitmez inşallah.
evet cnm işh. bitmez ve de katılıyorum cezaevi gerçekten çok kötü sen dizi için düzenlenmiş halini gördün sanırım ben daha dizi çekimlerine başlanmamışken gitmiştim o zaman daha kötüydü ve kapkaranlıktı arkadaşlarımla gitmiştim içerde bizden başka kimse yoktu korka korka gezmiştik =)ama dizi içn süper bi şekilde düzenlemişler ellerine sağlık valla
kıskanır rengini baharda yeşiller!
Cezaevinde bayram sevinci yaşanacak
Parmaklıklar Ardında
Zeynep Eronat, Serra Yılmaz, Özlem Düvencioğlu ve Yelda Reynaud'un başrol oynadığı 'Parmaklıklar Ardında'da bu akşam mahkumlar bayram sevinci yaşayacak. Bayramdaki açık görüşte Ziynet hasretle beklediği sevgilisi Osman'ı, Kevser ise kocasını ve oğlunu görecek. Beray'ı görmeye gelen amcası Süleyman, Tarık için beklenmedik bir tehdide dönüşecek. Bu arada Beray hamileliğini saklamakta kararlı... Cengiz ise Beray ve Tarık arasında bir ilişkiden şüphelenmeye başlayacak. Öte yandan Aliye yeni mahkum Svetlana'yı kanatları altına alacak. atv 22.20
Kaynak:http://egazete.sabah.com.tr.Günaydın eki
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri