ya bu osman da kim yaa helal olsun handana gerçekten helal olsun :happy0064
o kadar cesur ki onun karşında durmak gerçekten yürek istiyor:img-hyste
hp de de çok farklı bir karakter gözü pek kimseden korkmayan birisi helal olsun
ayakta alkışlıyorum kendisini:happy0064
Tek kelimeyle harika bir bölümdü.
Öncelikle Aliye sahnelerinden başlıcam..
Aliye Filize hak ettiği cezayı verdi.Ama Filizin durumu baya agır bakalım Filize neler olcak?
Aliye Hayriye ablanın geldiğine çok sevindi.Onu zayıflamış süzülmiş buldu.Hayriye keşke hasta oldugunu Aliyeye söyleseydi.
Aliyenin karantinada gördüğü rüyalar kardeşine yazdıgı mektup çok duygusal ve çok güzeldi..
Handanı karantinada görünce çok sevindi Handandan kagıt kalem istedi Handan Aliyeye genemi burdasın burada düşün dedi Aliye tamam düşünücem dedi.
Aliyenin kardeşine yazdıgı mektubu okuyunca Handan agladı..
Aliye Berayda güzel ikili oldular.Aliye Beraya ve bebege sahip çıkıyor.Adını bile Bahar koydu Aliye.Aliye dedi ilk kez bir bebek geliyor diye bukadar seviniyoruz dedi.
Cengiz ve Beray sahnesi.
Cengizle Berayın barışmasına çok sevindim.Cengiz seni beklicem evlenelim dedi.Handan hanıma söylicem o bize yardım eder dedi.Yakında düğün var evlenicekler..
Kevser nasılda dövdü Garidyan Özgeni saçını başını yoldu.Göz dagı verdi iyide oldu valla.Kevser dişli bir karakter kocasına aşık kocası için herşeyi yapar.
Handanla Ziynet sahnesi.Handan çok sinirlendi Ziynete neler söyledi nasılda kızdı.Aliye dedi zaten Handan size gununuzu gösterir diye.Handan Ziyente sizi burada istemiyorum,naklınızı başka hapisaneye aldırıcam deyince Ziynet nasılda bozuldu.
Handana zarar vermezler inşallah.Aliyeye söylesin Aliye Handana yardım eder.Tarıkla Handanında arası düzeldi inaşallah ikisinede bişey olmaz.
Baya güzeldi yani herşey bakalım reytinglerimizde inaşşah iyi gelir..
[
Özlemişim bu hallerini birden arabayı kullanınca araba hırsızı mavi geldi gözümün önüne duygusallaştım...
Şuan dizimizden tereddüt ettiğim için kendimden utanıyorum
Bir ara baya korkmuştum ama 2 hafta önce akabinde yeni bölüm şüphelerimi bitirmişti...
Handan ziyneti ağlattı yaa:img-hyste:good::happy0064başka hiçbirşey demiyorum...diyemiyorumm
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri