slmlar ben baslıgı pek takıp etmıorum dızıye bakıorum ama:) bısey sorcam alıye karakterı dızıden ayrılmıs mı ?
bıde bu yenı gelen savcı sankı ekremın tarafında olcak gıbı bole bısey varmı fıkrı olan var mı?
ben şahsen aliye diziden çıkıyor falan demedim.yorumların hepsini alıntılayıp karıştırmışsın.ayrıca bu yorumu okuyupda izlemekden vageçen olursa keyfi bilir.
balıkçı kız cengiz aşkıda irdeledi arkadaşlar ozaman pa yi beray cengiz aşkı için izleyenlerde aşkları bitiyo artık izlemem mi diye düşünür sence.sadece sohbet ediyoruz sayfa hareketi :good:
senaristler kadar işi bilmiyorum tabi ama senaristde bilmiyor.aliye karakterini bir bölüm de olsa belki iki bölüm göstermemek işi bilmek olmaz.nasıl beray filiz kaçtı dışarda naptılar,aliyede dışarda napıyor onu göstersin senarist,yada bi ses,bi tel,bi şekilde.akşam izleyip göreceğim onuda
aslında sende benim düşündüklerimim %90 una katılmışssın,sadece aliye diziden ayrıldı gibi ,ayrılacak yerine başkası geçecek gibi bir şey yazdığımı sanmışsın.yorum gayet açık rain1907 de açıklamış zaten.sevgiler
Bana öyle geliyorku berayın bebeği erkek olacak.cengiz le beray bu bölümde ne konuşacaklar çok merak ediyorum.beray sürekli ağlıyor amcası bu bölümde tutuklanacakmış inşallah o yüzden ağlıyordur.yeni bir cengiz beray kavgası olmasında.
ya şu yazılan yorumlara bakıyorumda yeni gelen mahkum u nedense kimse sevememiş.bence aliye nin yerini alıcak diye bişiy yok.hatta ben aliyee yakalandığında o yeni mahkumla çok .iyi anlaşacak diyorum...abi ikiside aynı....muhakkak biraraya gelmeliler...hatta aliyenin
yeni kankası diyebilirim...
bence süper olur....:img-yes:
bu ne zaman yayınlanmış yeni mi..bunlardan böyle mesaj almak bile beni heyecanlandırıyo:good:
Konu ipekaziz tarafından (08-01-09 Saat 16:18:21 ) değiştirilmiştir.
bu yapılan yorumlardan valla yeni bir dizi çıkabilir...
arkadaşlar cengiz berayı bırakmaz.o balıkçı kızla asla bi aşk olamaz aralarında...
ya bu dizi pembe dizi değilki...o ona aşık öbürü öbürüne.bunu daha öncede belirtmiştik aşk istemiyoruz dizide...ne çabuk unutuldu...anlamış değilim
ama bütün yorumlarınız aşk üzerine...
neyse benim için önemli olan aliye nin nezaman yakalanacağı....
handan ın yeni savcıyla tutumu...bunlar daha önemli bence...
ve yeni gelen mahkum bence sivrilecek diğerlerine nazaran.
ben beğendim kendisini
diziye yeni bi soluk getirecek ...:img-yes:
valla aliyenin havası öyle kolay kolay kimseye verilemez...hem çok farklılar...
ama benzer yönler olabilir...ama aliyenin yerini kimse alamaz....
bi kere aliye türünün son örneği..mükemmelin ötesi...
bence hiç kıyaslama yapmayalım bu ALİYE ye haksızlık olur...
42 bölümdür diziyi ayakta tutmak her yiğidin harcı değil ...
Konu ipekaziz tarafından (08-01-09 Saat 15:15:48 ) değiştirilmiştir.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri