3. bölümdur izlemiyordum, ama bu bölümü izledim. Malum Nurgul&Güven sahnesini fragmanda görunce dayanamadim. Ve izledigime hic pisman olmadim. :img-in_lo
Cok güzel bir bölümdü, bol Güvenli. Sarpa zaten söz bulamiyorum, o oyunculuguna ne denirki? Harika ötesiydi. Hele bakislari beni benden aldi. Nurgulle olan sahnesinde o bakmasi ve biranda aglamaya baslamasi. Of of süperdi.
Sonra mektupu Sarpin agzindan duymagi cok istemisimdir, ve biranda duyunca mutlulukdan uctum. Sarpin o muhtesem sesi ile harika olmustu. :good:
Genel bölüme gelirsek; ev halkinin (özellikle Deniz, Atakan ve Halil'in) Güveni merak etmesi cok hostu. Hepsi güveni düsundü resmen, nerde noldu diye? Dostluk budur diyorum. Sonra Mineninde üzulmesi, beni ayri mutlu etti. Ben Mine&Güven dostlugunu izlemek istiyorum artik. Senaristlere sesleniyorum. :img-hyste
Güvenin sahildeki sahnesine ayri bittim. O bagrisi yokmuydu hele? Sarp cok guzel hissetiriyor hüznu. Sonra caddede yururken gördugu hayaller super islenmisti. Ben özellikle seye bayildim, orda yanina kosan kizlara. Onlarin yerinde olmak vardi yahu. :img-hyste
Güven yine insanligini gösterdi. Efeye yardim etmesiyle, hastanede yaninda olmasiyla. Taktir ettim, ona yakisanda buydu. :good: Her nekadar Asliyi sevsede, orda ölecek bir adami kiramadi ve yardim etmeye kabul etti. Yerimki. :img-in_lo
Efeye gelince bir sözünu taktir ettim. Ilk kez aklina ailesi geldi hele sükür.
"Asliyi gectim, anneme babama abime ne diyecegim"
Ilk zamanlar resmen Aslidan kacacagim diye onlara yaklasan adam, suan aklina gelebildi. Iyi bir gelisme. :img-wink:
Özgeyede ayri üzuldum. Kizi kimse sevmiyor, ama aslinda burdaki suclu Özge degil. Deniz! Özge sadece sevdi Denizi, hemde cok sevdi. MD'yi izlemekten keyif aliyorum (eskilere ragmen) ama yinede Özgeye yapilan hic hos olmadi bence. :icon_whis
Deniz Alanida ayrica tebrik etmek istiyorum, onunda oyuncullugu harika. Gecen haftaki Denizden ayrilma sahnesini izlemistim (hakkinda baya seyler duymustum) mukemmeldi! :good:
Ve Mineeee. :img-in_lo Cok sekerdi, hele Lerzanla birlikte alisveris yapmalari yari hostu. Ben Mine ve lerzan sahnelerini seviyorum ya, cok güzel.
Ay unutmadan Nurgul ve Güvenin kapinin önundeki sahnesi cok hostu. Ben seviyorum bu abla-kardes iliskisini. :img-in_lo Birde Güvenin kendini isine vermesi cok guzeldi. O bulasiklari yikamasi. Bittim kardesim ben ya. :img-in_lo Sonra birde Atakana yardim etmesi. Budur dedim, Güvene yakisan budur!
Ve son sey: Sarpin giymine kurban olurum. :img-in_lo O gömlegi neydi öyle.
öl, bit geber!
Not: Simdi Güven hastalligi bence Metine demeyecek. Ilk bence Mine, Deniz veya Asli duyacak. Bakalim söyleyincede atilacakmi Güvene. Efeninkide resmen sey ya. Zor evet onunkide, ama kacmak ney? Ailesine yazik olur bence. Hele babasina, bildigimiz kadariyla hasta birde.
Artik finalde öledeblir gibi geliyor bana, Tayfunun Güvene dedigi gibi cözumu yok. Ve finalde muhtemelen bu sene. 2 ay cok iyi uyusuyor. Bakalim artik.