bence de daghan gelıcek gelmek zorunda artık :)
yaa magazıncıler nıye kosmuyor bu adamın pesınden bu kadar haber cıkmıs bı gıdın arastırın aaa baska dızı olsa peslerınde kosarlar :)
Printable View
bence de daghan gelıcek gelmek zorunda artık :)
yaa magazıncıler nıye kosmuyor bu adamın pesınden bu kadar haber cıkmıs bı gıdın arastırın aaa baska dızı olsa peslerınde kosarlar :)
Benim de favorilerim arasında hele Atakan gizli yer yapmıştı ya kimbilir buraya kaç kişiyi getirdin benden önce:img-hyste:img-hyste
Canım ben çıkıyorum sonra konuşuruz seninle konuşmak güzel hakaretsiz,kavgasız dizi olduğunu bilincinde olan insanların olması güzel:img-wink:
Bas bas artık nasılsa kayışı kopardık,tabuları yıktık. :img-hyste
Biz inanmaya başladıysak artık herkes inanmalı. :img-hyste
Ha bize bir tek Aysun inanmaz gibi geliyor.Aysun hu duy beni.
Köşe olmayalımda sonra. :img-hyste
İyiki AE'ciyiz,iyiki sözümüzün eriyiz!!!!
Yok yok sırf Aysun değil Güneş'le Selda da inanmayacak bence :) Ben bi Meltem'le Dilek'ten umutluyum onlar da kayışı koparacak bizimle birlikte :img-hyste:img-hyste Neyse hiç değil 4 kişi tımaranede arkadaşlık ederiz birbirimize :img-hyste:img-hyste:img-hyste
Dağhan dönerse GERÇEK AE'ciler, Efe'ciler ve Dağhan'cılar iyice kenetlenecek ve bize sırt dönenler pişman olacak iyice :img-wink::img-wink::img-wink: Bu başlığı parselleriz kesin onların mesajları okunmaz bile :img-hyste:img-hyste:img-hyste Hadi inşallah :happy0064:happy0064