Alıntı:
sude_burcu Nickli Üyeden Alıntı
aman da aman kimleri goruorum :D asef ciler geri dönmüs daha dogrusu efeciler... gercekten coook sevindim bu duruma... bu sezon baslıga efe gittigi icin yazmayan tum forumdaslarımı en azından cogunu burada gormek cok mutlu etti beni :love05: 4.sezon efe de donerse gercekten bomba gibi bir sezon olacaga benzer... ky gibi 4 sezondur ciddi reytinglerle ayakta kalmayı basaran bi dizinin fanlarına da burda keyifli sekilde yazışmak duser... artık kavga,tatsızlık falan filan olmasın... :img-wink:
Sudem Hoş geldin cnm evet Bütün asef çiler geri döndü daha doğrusu yarısı artık bende dağhanın döneceğine inanmayamı başlıyorum ne:img-hysteezgim sağolsun oda inanıyor döneceğine:img-hysteDağhandan ses seda yok bu suskunluk yakında hepimizi tımarhanelik yapacak:img-hystehepimizin sonu bakırköy:img-hyste dağhan dönerse düşünemiyorum bu forumu uçar resmen.Bu sezon benim için sadece md vardı efeciğim gittikten sonra aslında dizi benim için bitmişti sadece md vardı.Efeciğimin yokluğu hep hissedildi gelirse bütün Asef çilere bomba olacak resmen daha yarısı döndü efecilerin bir gelsin forum uçar of efeciğimi orjinal adamımı nasıl özledim:img-cray:.