Aşk Oyunu - Bölüm Yorumları (10)
Alıntı:
dizidizidiziler Nickli Üyeden Alıntı
Özgücüğüm,
Gerçekten böyle bir dörtlük var mı?
Inanamıyorum yaa. Üzülüyordum ben bu kızlar için, beyinleri yıkanmış, filan diye ama bu dörtlüğü de okuyunca anladım ki üzülmemiz yersizmiş. Onları biz tümden kaybetmişiz, geri de getiremeyiz...
Özgücüğüm bu arada zeka seviyesi, görmüş geçirmişlik olarak senle yarışamayacaklarını zaten biliyorsun. Hepimiz biliyoruz, bundan sonra onları muhattap bile almayalım derim ben. Cevap bile vermeyeceğim saçma sapan yazılarına...
Canım benim inanılır gibi değil değil mi?Ama gerçek.İnan gülsem mi ağlasam mı bilemedim.Bir de cüce boyuyla buralara gelmiş laf etme cesareti göstermiş.
Akıl konusunda buradaki kimse zaten onunla bununla ne yarışacak yaşta,ne de seviyede.Böyle bir şey olamaz.Ama gerçekten iki laf etmek istedim.
Daha ne inciler var.Ara ara günün sözü babında alacağım buralara.
Bu arada Berk Hakman'ın resmi silinmiş mi, göremiyorum.Ama Sinem,Sılam istememiş zaten eminim vardır bir bildikleri, o yüzden ben de gelmesin diyorum.
Teo nasıl izliyorsun güzel arkadaşım o bölümleri?Valla benim elim gitmiyor ne resimlere,ne eski bölümlere.Belki bir süre sonra.Adamı orda gördükçe canım sıkılıyor,üzülüyorum.
Bu arada ben bu sene sanırım sadece Beyaz Gelincik izleyeceğim arkadaşlar ve tabi kısmet olur da yayınlanırsa Aşk Oyunu.Emekli ediyorum kendimi.