Yorumlarınıza buradan devam edebilirsiniz
Lütfen
- Kısa aralıklarla arkaya arkaya mesaj yazmayınız
- Tek cümlelik kısa mesajlar yazmayınız
- 640x480'den olan medyaları küçülterek ekleyiniz
-Üyeleri tahrik edecek üsluplardan kaçınınız
Sevgiler..
Printable View
Yorumlarınıza buradan devam edebilirsiniz
Lütfen
- Kısa aralıklarla arkaya arkaya mesaj yazmayınız
- Tek cümlelik kısa mesajlar yazmayınız
- 640x480'den olan medyaları küçülterek ekleyiniz
-Üyeleri tahrik edecek üsluplardan kaçınınız
Sevgiler..
Yeni başlığımız açılmış,hayırlı uğurlu olsun ihşallah,s.s mize şans getirmesi dileğiyle,ıyyyy biz hala buralarda sürünüyoz ya çatlayacam vallahi,ana sayfaya geçmek için moda bonbardıman mı açsam acabası:hıh:hıh:hıh
yeni başlığımız hayırlı uğurlu olsun..
öbür sayfada emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkürler. hatta dizinin galeri sayfasında da emek harcayanlara da burdan teşekkür edeyim oraya yorum yazılmıyor malum...
umarım bol yiden li sahneleri izler ve yorumlarız.
bu arada dün yayınlanan ARKADAŞK fragmanı 200 bin küsür izlenmeye ulaşmış bile ... umarım bu durum reytinglere de iyi getiri sağlar. döne döne izlenen fragman yapmışlar bu sefer.....
umarım sahnelerimiz dolu dolu olur fragman ile sınırlı kalmaz...
ve ben artık yılbaşı bölümü yaparlar mı bilmiyorum ama yiğit ve deniz den bi düet duymak istiyorum...
ve fragmandaki şarkı muhtemelen bizim için değil hazır bu anılara gitmişler iken hatıralar çalabilir bu bölüm. onun yeri ayrı malum. yada şu Aşk için Hazır iki çocuk diye bildiğimiz şarkı...
Gününüz xeyir. Yeni başlık hayırlı, uğurlu olsun. SS bol reytinglerle izlenen dizilerden olur. İnşAllah. Fragman o kadar güzel, o kadar tatlı ki:good: izlemekten bıkmıyo insan. Eğer, fragman böyle güzelse, umarım bu bölüm de çok güzel olur, doya-doya YİDEN izleriz :love01::img-in_lo Bi de, umarım dizimizi çabucak bitirmezler, final kararı almazlar :icon_sorr YİDEN izlemek, onların aşklarını görmek muhteşem. Denizin Yiğitin boynuna sarıldığı sahneyi çokkkkk...beyendim :love01::happy0064 Kaç bölümden sonra, nihayet Deniz sevgiyle, aşkla bakıyo sevdiceğine :love01:
Her kese keyifli yorumlar :img-wink:
Seviyor sevmiyoru yazın severek izleyen biri olarak şuan geldiği durum üzüyor.
Resmen Senarist gözgöre göre diziyi uçuruma itti.Bitmek bilmeyen oyunlarla sıkılıp Bırakanlardanım.Fragmanı izledim de doğru hamleler yanlış zamanda maalesef çok gec kalındı. :( Yinede Yiden sahneleri görmek güzel :)