Kadin isterse benzerligi birol guvenden kaynaklanıyor olsa gerek...
Umarim birol guven bu dizide de, çocuklar duymasın daki gibi saçma sapan durumlara dusurmez kendini....
Printable View
Kadin isterse benzerligi birol guvenden kaynaklanıyor olsa gerek...
Umarim birol guven bu dizide de, çocuklar duymasın daki gibi saçma sapan durumlara dusurmez kendini....
emre kınay birbirinin aynısı rol ve dizilerde oynuyor yaa çok ilginç..
tek bir rolde saplandı adam.
Ben geldimmm
Dizinin konusuna baktım da yıllar önce oynayan ANNEM dizisi bu yıl Sevda'nın bahçesi olarak karşımızda olacak sanırım :icon_whis O dizide Vahide Perçin (eski soyadı Gördüm) Talat Bulut başroldeydi. :good: O dizide Vahide Perçin kızını erkek kardeşiyle büyütmüş biriydi ve Talat Bulut yıllar sonra kızının varlığından haberdar olan bir milletvekili idi. Bu dizi ve konusuna bakınca ne kadar da benzer hikaye :icon_whis
Başrol de Sibel Can'ın olmasına gelince ne diyelim bakalım ve görelim, kısacası yorumsuz kalmakta yarar var
Merhabalar Emre Kınayı yeni projede görmeyi beklemiyordum, ben bu projede Evrim Alasya ile daha çok yakışacağını düşünüyorum, Sibel Can beni düşündürdü açıkçası Emre beyin Evrim hanımla İki Bekar adlı tiyatro oyununda çok yakışıyorlardı hatta keşke bir dizi projesinde yeniden biraraya gelseler diye düşünmüştüm.
Begüm Kütük “Sevda’nın Bahçesi” Dizisinde!
Kanal D’nin yeni sezondaki iddialı dizilerinden olan Sevda’nın Bahçesi’nin oyuncu kadrosuna bir ünlü isim daha dahil oldu.
Başrollerinde Sibel Can ve Emre Kınay‘ın yer aldığı, yönetmen koltuğunda Emir Khalilzadeh’in oturduğu, senaryosunu Birol Güven‘in kaleme aldığı ve kadrosunda Alina Boz ile Baran Bölükbaşı gibi genç kuşağın başarılı oyuncularının bulunduğu dizinin kadrosuna daha önce Çalıkuşu ve Kaderimin Yazıldığı Gün dizilerinde rol alan güzel oyuncu Begüm Kütük dahil oldu.
Begüm Kütük, yapımcılığını Gold Film – Faruk Turgut‘un üstlendiği dizide ‘Aylin’ karakterini canlandıracak.
Sevda’nın Bahçesi, Eylül’de Kanal D’de!
Spoiler İçermektedir