Balım 89
Bu kadarcık senaryoyla beni kandıramazsın hatırladım seni başka forumda çarşaf çarşaf senaryo yazardın öncelerden bu foruma da katkılarını bekleriz.
:good:
Printable View
Balım 89
Bu kadarcık senaryoyla beni kandıramazsın hatırladım seni başka forumda çarşaf çarşaf senaryo yazardın öncelerden bu foruma da katkılarını bekleriz.
:good:
tamam canim istedigin senaryo olsun:):img-wink:...sonay ablayla ortak bile yazariz (sonay ablacim kizma yaa sana sormadan öyle atip tutuyorum:img-wink::img-blush:icon_sorr)
hatta bütün arakdaslar hepberaber...ama önce basligimiz acilsin dimi ama :img-yes: (modlara burdan saygilar:icon_whis:img-wink:)
fragmanlarda neler oldu okuyamadim da tam olarak....acaba neden kolundan sürükleyerek götürüyor demir asiyi öyle:icon_whis
ellerine sağlık fatma ablam cok güzel olmus yorumun...
kesinlikle asi demirle calısmaya baslıyo yalnız bunu babasının borcları karsılıgı yapmıyor muydu? böyleyse demir nasıl ciftliğe göz dikebiliyo neyin karsılıgı olarak düsünüyo? süheyla hanım da dön dön deyip duruyo ama baska sey de yapmıyo demir oraya kadar gitmiş senin iki lafınla mı dönecek dedirtiyo insana. bu arada demirin kardesi melek de gelmiş belki önce asi onu demirin sevgilisi sanar ve bizde tubayı kıskanclıktan catlarken izleme fırsatı buluruz.
bence kerim fazla hızlı gittiklerini düsündü ve biraz uzaklasma kararı aldı yalnız defnenin elini uzattıgı sahnede elinde cicekler vardı uzaklasmaya karar veren kerim neden cicek alsın? belki de kerimle onları gören ihsan bey kerimin yanında defneye kızmıstır, defne o kadar narin ki bunu kaldıramaz kolay kolay ve öyle aglar. fatma ablam ben de senin gibi asi defne sahnelerinin cok duygulu ve güzel olacagını düsünüyorum, onları izlerken kardes olduklarını hissedebiliyorum o sıcaklıgı yansıtıyorlar bizlere...
Asi tetikliyor belki ama tam anlamda tetiklemiş değil o sahnede,sen çit yap ben yine yıkarım,görgüsüz sözü gayet geçiştirilebilir bir sözdü,karşılığını aynı şekilde verir susturmayı becerebilrdi ama o ne yaptı....intikam almak istediği annesinin ölümüne sebep olan ailenin kızından hoşlanmaya başlaması,üstelik hiç aşık olmamış biri iken bu duygular ile yeni yeni tanışıyor iken Asi'nin kimliği sorun oldu Demir'e,annemin ölümğne sebep olan kişinin kızından nasıl hoşlanırım fikri düşüncesi yüzünden Asi'ye patladı Demir...kendi içindeki karmaşanın faturasını Asi'ye kesti bi bakıma...bu tür sahneyi bir daha izlemek istemiyorum(ama şunu da söyleyeyim şok etkisi yaratmıştı o sahne,oyuncular mükemmeldi) ama çekiştiklerini daha çok izleyeceğiz ve güzel de olacaktır..Alıntı:
narima;
demirin genel davranıslarına bakarsak o inat etme deyişi ve bakısı gaaayeett kibar :img-in_lo
Aslında kendısıde yaptıklarına bır anlam veremıyor.Ozellıkle tokat attıgı zaman kendısını o kadar sucladıkı.Ası onu tetıklıyor ve buda zaten kın var nefret var o topraklara karsı ozellıkle babasına karsı oda kabalasıyor ,ıttırıyor cekıstıryor kızın kolunu koparacak.Ama bunların ılıskısıde toprak gıbı bıraz hırcın,bıraz durgun ve bazen bereketlı olacak sanırım.Sımdıden bellı.Konusamıyorlar sureklı bırbırlerını pataklıyorlar.Bır kırbac darbesı ,bır tokat bakalım daha neler olacak
Esen kalın
benden devamı Ballım,
Asi--bu Demir dene adam borç senetleri almış, kasasında yer yokmuş sen sakla dedi bana,inanabiliyor musun?..benim gözüme girmeye çalışıyor..:img-polic
Defne--Asi benim için herşeyi yaparsın değil mi?
Asi--yaparım saçımı süpürge yaparım..:happy0064
Arkadaşlar;Benim Demir'in elindeki o altın konusunda bir tahminim var ama
bilmem tutar mı?O altını Asi'nin aldığını sanmıyorum.Şimdi Yusuf Ağa geç-
mişte Demir'in annesini hırsızlıkla suçlayıp kovmuş ya;acaba diyorum Demir'in annesinin hırsızlıkla suçlanma nedeni olabilir mi o altın?Sonradan bu altın bir şekilde Demir'in eline mi geçti?Çünkü ''Bu altın unutmamak için'' gibi bir ifadesi vardı fragmanda Demir'in.İhsan Bey bu olanları Asi'ye anlattı da o da o yüzden
mi öyle mahsun bir ifade ile başını öne eğiyor?
Altın orda simgedir..onun sorunu maddiyat ve çağresizlik bence....
Demir efendinin ilk intikamı...:img-yes:
bu arada mutfakta iş yaparken aklıma geldi..
Demir yanında çalıştırdığı Asi'ye iftira atacak..,onu teyzesinden beter yapacak..(ama teyzesinin iftira yediğini biliyor mu bilmiyoruzz değil mi..?)..
Asi'ye iftira atacak ,onu küçük düşürecek...Kozculara ilk lekeyi atmış olacak böylelikle..:img-yes:.:icon_whis
O altının Demir'in elinde olduğunu düşünüyorum,geçmişe ait ve zamanı geldiğinde kullanmak için sakladığını ama dediğin nokta çok mantıklı,annesinin kovulmasına hırsızlıkla suçlanmasına neden olan şey olabilir...ancak bu demir'in elinde ne arar ya da nasıl geçmiştir orası karışık görünüyor..kadın hem kovulup hem de yanına almış olamaz herhalde
biraz ucuk olmus ama cok güzel yinede:img-wink::)
eh madem devami gelsin:)
Defne: Senin gibi bir kadesim var daha ne isterim...cok mutluyum
defne kardesinin boynuna atlar...iki kardes simsiki sarilirlar birbirlerine..
Defne: Ama hala inanamiyorum...bu adam nasil degisti bu kadar...(biraz saf:)) neden böyle bir iyilik yapsin?
Asi: (düsünceli ve sessiz) Bilmiyorum defne bilemiyorum....(biraz duraksayarak) belki...yoksa...................................
devami reklamlardan sonra :img-hyste
arkadaslar bekliyorum...:img-wink::happy0064
Ballım,
ben pek senaryo yazmama..ama konuya gerçekçi yaklaştığımı söylerler...:img-yes:..1 yıllık forum tecrübemle yazıyorum iştee ablacımm...ama fikir atarım bol boll..:happy0064
Demir attan kızı çeker, bağda bahçede çeker, çıkaracak Tuba B. kolunu....şaka şaka....bu kızla itişip,çatışacak sonra bir bakmışız aşk aşk aşkk...:love04::love04::img-kiss:..ama bir arada olmalırı konu açısından sürükleyici olacak...:img-yes:troest
Balım senaryocum repledim seni..:img-yes::::img-weigh
pis adam :dito :dito
intikamini adim adim gerceklestirecek...kozculara karsi öyle büyük bir nefret besliyor ki herseyi yapar demir vallahi...
ama ama ama isin icine ASK girince nolacak...aloooooooo demir efendi hic düsünmüyor musun sen bunlari :dito...asiyi sevgine nasil inandiracaksin o zaman (balim dediydi dersin :img-hyste)
Yusuf ağa ya hırsızlık ile suçladığı şeyi kadının eline tutuşturdu kovdu ya da iHsan'ın Süheyla'ya verdiği paralardan biri olabilir..aksi takdirde o altın paranın Demir'in eline geçmesi başka türlü olmaz gibi geliyor..bakalım senaristler nasıl bağlayacak konuyu
evet senin yazilarini büyük bir zevkle ve yüzümde bir tebessümle okuyorum :)
cogu dedikerine de katiliyorum:img-yes::img-yes:
evet büyük ask yasanacak bu iklinin arasinda....:img-in_lo:img-in_lo bunu izlemekte cok keyif verecek tabii bizlere:)
cok tesekkürler repin icin...:img-wink::img-blush
:img-hyste:img-hyste
yaa bakın aklıma ne geldi. şimdi asi ,demirin annesinin hikayesini bir şekilde ögrenior ve babasına soruyor. sizce babası ona oldugu gibi anlatır mı . bence anlatmaz. cnkü süheyla konusunda gizlenen seyler var . bu cok acık. babasının kendisine karsı gecmişle ilgili yeterince dürüst davranmadıgını anlarsa, asi gercekleri arastırmaya baslar belki demirle işbirliği de yapabilirler gecmişi didikleme konusunda. cok uctum kanatlarım yoruldu dinleneim birz:kahve
Asi ve Demir arasında aşk ne kadar güçlü olursa olsun gurur ve inatlaşma da en az onun kadar güçlü olacak.En merak ettiğim sahne Demirin teyzesinin marifetlerini öğrendiğinde yüzü ve tavrı nasıl olacak.Bunu öğrenmesi için bayağı bir zaman geçer Kozcuoğullarının çokca nefretini de kazanmış olur ondan sonra bu aileye yaptığı haksızlık onun vicdanını nasıl rahat bırakacak bakalım.Herşey bir yana artık Asiyi aşkına inandırması imkansız olur.Benim içimden bir his bunlar ne kadar aşık olsalarda beraber olmayacaklar diyor.
ballı Ballım ,
sen de senaryolara devam ..neşeli kardeşim..:img-yes:..aşk laftan anlamaz ki...değil mi?
Gülbeyazcım ,
haklısın Süheyla teyzesinin çokta masum gördüyorum nedense?..hamileliği kimden, isteyerek mi oldu daha belli değil?:img-yes:..Yusuf dedenin iğrenç emeli mi?..
yine gelicem sağlıcakla kalın emi....bye
Fragmani gordum:
Funda sagolsun...
harika bi b0olum bizleri bekliyor....asim ne yaptida demiri kizdirdi yine acep..demir asiyi surukluyordu kolundan aside"birak kolumu"diyordu:):)cook gozel bi bolum olcak...
yaa bu dizide sakli olan cook sey var ordakiler biliyor ama seyirci kestiremiyor
kozcuogulariyla suheyla nin arasinda ne oldu acikcasi cook merak ediyorum..demir bilmedigi seylerin intikamini almaya calisiyor...
-edit
yaw asi demire ne veriyor???defne niye agliyor??ahhhh gel cuma gell..
Aslan
Asinin Demirin çiftliğinde çalışmasına İhsan sert tepki verir diyoruz ama Aslanda fazlasıyla tepki verir.Demirin hasat için aracılık etmesini bile millet çiçek alır bu adam Asiye çiçek yerine bunlarımı alıyor Aside gözü var demişti.
Şimdi Asi Demirin yanında olunca Aslan Asiye tacizde bile bulunabilir.Buna Demir şahit olursa pek iyi şeyler olmaz hoş deir görmesede Asi bir şekilde onu etkisiz hale getirir ileri gidemez.Bakarsınız Aslan madem sen Asiyi benden aldın bende senin kardeşini elinden alıyım diye Meleğe karşı bir girişimde bulunmasın.Meleği asi kurtarırmış böylece Aside Demire can borcunu ödemiş olur Aslanada bye
arkadaslar süheylanın gercek ismi ne acaba ,ben bu hanımı nerden tanıyorum?
aklıma geldi bu arada hani asi mahsunca egiyor ya basını altın sahnesinde,eger demirin yanındaki melekse belki meleğin kolunda sorun oldugunu falan anlamıstır, üzüldüğü için basını egmiştir ne bilim bu geldi aklıma.
(asi dizi müziklerini bulan indiren var mı ,gören duyan bilen varsa lütfen bilgi versn bana ..çok gzl mzkler.
sevgili gülbeyaz senin de tahmin ettiğin gibi ben de aslan tarafından asinin taciz edilebilecegini düşünmüştüm ama demirin buna sahit olmasını da isterim,kıskanclık askla içiçedir.
(ya ben iki tane alıntı yapamıorum nası yapılıo özelle anlatabilir gönüllü varsa :img-wink: )
sanırım Asi'nin elini Demirin eline uzattığı sahne, Demir'in Asi'yi çekiştirdiği sahnenin devamı değil. çünkü Demirin üzerinde farklı renkte gömlekler var. birinde mor, birinde lacivert gömlek.. bu da demek oluyor ki Demir yine elimde kalacak :) yahu bu, kızı neden çekiştiriyor? Asi niye elini uzatıyor? elinde ne var? o altının sırrı ne? fragman sonunda Asi'nin surat neden asık? bir sürü soru işareti. bu ne biçim fragmandır yaaa hiçbir şey anlamadım. anladığım tek şey Demir'e iyice gıcık kaptığım :)
Küçük senaryo denememi Multimedyada senaryolar başlığına taşıyorum.Okumak isteyenler ordan bulabilir.
bye
Merhaba arkadaşlar Asi'yi takip ediyorum elbette ama burada pek fazla yorumda bulunmuyorum. Az önce öğrendim ki, babamın patronunun kızı Asi'ye makkjöz olarak gidiyormuş... Ondan elimden geldiğince bilgi öğrenmeye çalışacağım bakalım öğrenebilirsem... :)
allah iyligini versin gülbeyaz...bu nasil bir senaryodur böyle...kiz hemen devamini yaz...heyecanlandim simdi....ellerine saglik:happy0064:happy0064...vallahi aha aha deyip durdum:)...neler oluyor böyle...vay vay vay....demir efendiye bakin hele demir efendiye...kiskanirmista...:)
hey babam hey sen daha cok kiskanacaksin asiyi....o da burnundan fitil fitil getirecek :) :img-hyste
bencede anlatmaz...ama niye ucasin canim :) gayet mantikli geliyor bana da dediklerin....zaten hep baba/kizin güclü samimi iliskisini vurguluyorlar dizide...
her konuda cok iyi anlasiyorlar...hatta asi babasini örnek bile almis...ve bir gün babasiyla ilgili gercekleri (ki böyle bir sey var ise tabii) ögrenince hayal kirikligina ugrayabilir...babasinin inadina da o zaman demirle is birligine girebilir...
öyle olmasa bile ask araya girince babasiyla demirin arasinda kalacaktir bence...
ayni seyi bende düsünüyorum....ileriki zamanlarda kesinlikle demir askina zor inandiracaktir asiyi...(o yüzden hep onu uyarmak geliyor ya icimden :) "yapma demirim asini kazanamandan kaybedeceksin" diyesim geliyor:img-hyste)
aynen öyle sonay ablacim:img-wink:...en azinda öyle diyorlar (ben bilmem :))
fragmanı bende seyrettim Demir Asi'yi zorla bir yere götürüyordu (korkarım bir tokat daha atıcak:icon_evil:icon_evil:icon_evil:icon_evil)
Demir'in en sonda Asi'ye inat etme ver gibi birşey dedi
acaba neyi istiyordu :img-pilot
senaryo :good::good:
fragmanın çıktığı yazısını görünce hemen bulup izledim
ayyy demir nasılda bakıyor yine asiye kolundan sürükleyerek çekiştiriyor ve tabi aside her zamanki gibi asiliğini gösteriyor ama demir sonunda onun inadını kırıyor ve pansuman ediyor anlaşılan demirin yanındada çalışmaya başlamış benim ve tüm demir&asicilerin gözü aydın bol bol onların sahnesini görücez artık:happy0064
defnenin nedne ağladığını çözebilmiş değilim heralde kerimle ilgili bir durum yanlız dikkatimi çeken şey o fragmanın son sahnesinde dmeir altını gösterirken yanında kıvırcık saçlı bir bayan var sanıırm kardeşi geldi o altın sözünde kasdedilen belliydi ama asinin nedne surat ifadesi değişti anlamış değilim
fragmanın ufak bir yerine farklı bir bakış...
Asi demirin yanında çalışmaya başlamıştır. İşler tahmin ettiğinden de zordur.ne gecesi ne gündüzü ne kahvaltısı ne de 12 çayı vardı...varsa yoksa asi gel asi git...ama asinin de bir sınırı vardı.gerçi o sınır çoktan geçilmişti...
Demir: asi hanım şu mavi dosyaları alıp gelirmisiniz?
Asi:demir bey karar verin ineğimi sağayım dosyayımı getireyim
Demir: saat tutacağım hangisin daha çabuk getirirsen sana 10 puan vereceğim.ama sakın ağlama
Asi: töbe töbe...bununla da uğraşıyoruz..bir rahat ver bir sus be adam.
Demir:hadi sallanma bak basıyorum saatime..hee bu arada saatimde rolextir belirtmeden geçmek istemedim.
Asi:la havle vela....
Demir: hadi asi çok yavaşsın...ohoo sen daha bu zamanda böyle yaparsan ileride hiç anlaşamayız seninle.daha buzda yarışacaksın.
Asi: şeytan diyor ki...gerçi şeytana gerek kalmayacak bu gidişle.hayır şirketi nasıl yönetiyor bilemiyorum.geliyorum demir bey...bir saniye..
ama gelirken elin boş gelme.iki kahvede getir içelim karşılıklı
Asi:................
Sonunda asi demirin yanına gelir ve başlarlar konuşmaya
Asi: demir bey beni burada bir şekilde alıkoydunuz ve çalıştırıyorsunuz ama şunu bilin ki bu yanınıza kalmaz....
Demir: memnun değilsen anayasa mahkemesine git.367 çoğunluğu sağla öyle gel
Asi:367?
Demir: burada senin gülmen lazımdı ama neyse cahilliğine vereyim bari.güzel espriyi kaçırdın onu söyleyeyim.
Asi: cahil mi?siz kiminle konuştuğunuzu hala anlamış değilsiniz...karşınızda alalade birisi yok...karşınızda...
Demir:evet biliyorum karşımda güzel ağlayan,kirvelik yapan birisi var...seni ben yarışmalara sokayım en iyisi..
Asi:siz hayatımda gördüğüm en kaba,en kendini beğenmiş,en cins kişisiniz.kendinizi dayanılmaz mı zannediyorsunuz?
Demir: ben bunu bir yerden hatırlıyor gibiyim ama nereden.çıkaracağım ama...
Asi:kardeşim beni dellendirme..damarıma basma.adım asi ben sinirlendim mi dağıtırım ortalığı.
ve asi etraftakilerin "bu kızda kafayı yedi sonunda.belliydi zaten bunun böyle olacağı.laf dinlemez ki" bakışları altında ortamı bir hışımla terk eder....:img-pilot
(aklıma ilk gelenlerdi bunlar...ben yine rtük uyarımı yapayımda ne olur ne olmaz
UYARI:bu yazı can sıkabilir,tepenizi attırabilir,bağışıklık sisteminize bir etkisi olamaybilir,sağlığa ne etki yaptığı hiç bilinmeyebilir,içinizde ki yazara karşı şiddet duyguları oluşturabilir, yazarın bir daha yazmaması konusunda yurt çapında,kuzay kıbrısta ve dış temsilciliklerde gösteriler düzenlettirebilir...dikkat edin...)
arkadaşlar şimdi izlemiş bulunmaktayım:) çok çok etkileyici,kareleri yuttum resmen ne diyeceğimi bilemedim valla...o altın neyin nesi,demir ihsan ağayla neyi biliyormuş.....offf offff:icon_sorr
Fragmanı izlemedim ama hemen bulmaya calısıcam yine guzel bir bolum olucak demekki.
Bu arada sysdll yazdıklarına cok guldum bunuda soylemeden gecemem.
arkadaşlar birşey sorucam. bu demir in kardeşi melek annesinin nasıl öldüğünü bilmiyor mu? çünkü geçen bölüm annesinin ölüm şeklini rüyasında gördü anlattı falan da o şekilde öldüğünü bilmiyor sanırım.
Hayır bılmıyor.Ben hatta Demır'ınde cok fazla sey bıldıgını zannetmıyorum.Ozellıkle teyzesının hıkayesını hıc bılmıyor.Yanlızca cıftlıkte kotu gunler gecırdıklerını ve sonrasında atıldıklarını bılıyor ama cocugunu bıle bılmıyor.Hatta ben dusunuyorum o cocuk yasadımı yoksa oldumu.Yoksa o cocuk su anda cıftlıktemı yasıyor.Ben o cocugun kahyanın ası oglu oldugunu dusunuyorum.Cok sey bılıyor ve cok sey karısıtırıyor.Cıftlıktekılerın basını cok agrıtacak
Esen kalın
Evet zaten Meleğ'in yası o zaman cok kucuktu..hatırlaması ımkansız gıbı bırsey annesının neden oldugunu de solememıslerdır muhtemelen hıcbırsey bılmıyormus gıbı davranıyor zaten annesının resmını gorunce annem mı demıstı yarım yamalak hatırlıyor yane ee sonucta ufaktı normal:img-yes:
evet ruyasını da anlatırken hıcbırseyden haberdar degıl gıbıydı bılmıyor yane bısı
sweet10 fragman için tekrardan çok teşekkürler :happy0064
gerçekten ilginç bir bölüm olacağına benziyor :) o peçetenin içinde herhalde altın var Demir sonradan elinde altını gösteriyo :) ama o altın ne demek şimdi ben birşey anlamadım :img-in_lo açıklama yapıyo Demir ama neyi niçin yapıyor anlamadım :img-in_lo o altın acaba geçmişle mi ilgili :icon_whis
ayy nasıl geçecek günler :sad53:
demir de fazla birşey bilmiyor ama çok bildiğini sanıyor ( bilmiş şey ))
bence süheyla çok şey biliyorda birşey anlatmıyor süheylada bir sır var bence
elebasi süheyla zaten :P saka,evet haklisin demir aslinda birsey bilmiyor
dedigin gibi bildigini saniyor bence annesinin ölümünde (süheylanin parmagi var)masumu oynuyor bence süheyla ve bir tahmin daha süheyla ihsan beyin babasiyla ve ihsan beyle isbirligimi yapti bu süheyla tehliklei bence süheyla annesinin katili bence söyle oda sebeb oldu tahminim ama demir bilmiyor tabiki demir herseyi ögrenecek ve teyzesinden cok kötü intikam alacak bunca yil kendilerini kandirdi diye:icon_whiscok mu uctum yaw
saygilar.....
Süheyla o zamanları yaşamış kişi işin aslını bilen kişi o zaten
ama kapalı kutu gibi Süheyla Demir'ide doldurduğunu hiç sanmıyorum...her fırsatta dön deyip duruyor zaten
bence Defne İhsan yüzünden ağlıyor
kesin Defne'yle Kerim'i görmüştür :icon_sorr
fragman için sweet10 a teşekkürler
bu bölüm hepimiz için hayırlı uğurlu olacak da özet nerede?
arkadaşlar asi bittiğinde bi web sitesi yazmışyı hatırlayamıyorum biri bana ö.m atabilir mi
Keyifli akşamlar,
sayfaları taradım geldim,
Gülbeyazcım ne senaryo yazmış öyle..akşam akşam güldüm..Asi ve sapık aşıkları Aslandan sonra osman ve Yağız....:img-pirat..:happy0064
Sysdll de harika Asi Demir'in çiftliğinde gece gündüz çalışır.:cheer:.bir 12 çayı :img-blush:img-blush
.
bu kızı köle İzaura:img-cray::img-cray::img-cray: yaptınız şimdiden pesss...:happy0064
Meraba bende aranıza katılmak istiyorum!
Asi ye resmen bayıldım .Şu anda bir tek onu izliyorum.Tuba ve Murat harikalar.Bence onların aşkı diğerlerinden farklı olacak gibi..Yeni fragmanı göremedim nasıl izleyebilirim bi de asini web sitesi var mı??
aramiza hosgeldin canim ama ben bu tek izledigim dizi diyemicem bir kac dizi daha izliorum:img-icecr
ama bosver bu dizi gerceken cok hos hele demir ile asi sahneleri muhtesem
fragmani sorma bende hala görmedim ariorum hala elbet bulucam ama simdilik kactim hadi bye sana iyi sohbetler
cok ılgınc bır bolum olacagı dogru valla fragman cok guseldı ama bende tam o altın olayını kavramıs degılım ama cıftlıgınde kı calısanlara gosterıyordu..eet pecetenın ıcınden altın cıkarmıs olabılır..oralara hakım olacagını belkı altın sımgesıyle solemeye calısmıstır olabılır de olmayabılırde:icon_whisbaya karısıktı artık cuma gununu iple cekıyorum walla cok heyecanlı bır bolum bızı beklıyor
Asıyı kolundan tutup zorla ahır gıbı bıryere getırdı acaba neyı ıma etmeye calıstı hersey yatısır zannedıyodum ama demır bır o kadar daha ofkelı :img-pilot ve yanında Melekte vardı tahmınlerımız dogru butun aıle anktaya yerlesıyor :img-yes:
:img-hyste gülbeyaz ve sysdll ikinizin de senaryoları süperdi cok güldüm . cok eglenceli oluo böle ya ..su an cdleri düzenliorum cok daılmıs yoksa ben de yazmak isterim ama birileri yazsa okuruz yani :img-wink:
:img-hyste:img-hyste gercekten farkli bakmissin fragmana ama iyi ki de öyle yapmissin,mükemmel olmus:good:ellerine,yüregine saglik:img-clapp
Sevgili gülbeyaz senin de senaryon cok güzel ,ellerine saglik:good:
Sevgili lawinia ve neslihan-17
güzel yorumlariniz icin tesekkür ederim.
Asiyenin elinin yaralanmadigini,mendilin icinde altin oldugunu yazmis bazi forumdaslar,o sahneyi tekrar izledim:Demir elini acmis Asi de elini onun ellerine birakiyor,eger mendilin icinde altin olsa ve Asi bunu Demire veriyor olsa sadece mendili vermez mi Demire,elini Demirin eline birakmasi tuhaf olmaz mi?
Bu arada özet geldi mi?
Sevgili kursuni:Spoiler İçermektedir
tuba büyüküstün için izlesemde bana çok samimi gelmiyo dizi nebiliyim bizim buralarda kadın kızlarına adam bakar ama adamı yamamaya çalışmaz yada babası bunu görüpte izin vermez kızınn başka bi adamla dans etmesine hele öyle bir yerde yada hepsini geç sanki eski bi fransız filmi gibi geliyo bana hiç türk bi film gibi değil asinin kıyafetleri rönesanstan kalma bi kıyafet:)
yani tuba için birazdaha izlenir ama sonrassı yaman
Gülbeyaz valla ne dıyım sana yhaa supersın:happy0064
Öldum bıttım burda yha bu nasıl bır senaryodur bole kıskanclık dız boyu artık ohh olsun daha cok kıskancak Demır efendı:img-hyste:img-hyste
Devamını beklerız arkadasım valla cok gusel olmus ılgıncc dogrusu farklı bır gorus acısı beyendım ellerıne saglık koptumm burda yha :img-hyste
Fragman baya bir karışık pek birşey anlamadım ama yine güzel bir bölüm olacak.Asi demirin teklifini kabul etmiş ve demirin yanında çalışmaya başlamış.Demirin aileside antakya ya gelmiş işler iyice karışacak.
Demir yine çok sert valla asiyi nasılda zorla götürüyordu.Birde bence asinin eli yaralandı ve demir asinin eline bakacak.Son sahnede çok değişik ve güzel olmuş.Acaba altını göstererek ne kastediyor ve Asi neden başını eğiyor?
Eli yaralanmıs olabılır Demırın ısrar etmesıne karsın Asi ıstemıyordu nedense..acaba ne oldu orda calısmaya basladıgı kesın cunku kolundan surukleyerek cıftlıgne getırdı hem o altın sahnesınde Aside vardı yanlıs hatırlamıyorsam belkıde gostermek ıcın oraya getırmıstr :icon_whis
Fragman bana baya bir karisik geldi...pek birsey anlamadim yani:img-blush
Ilk karede Asi Demirin ciftliginde gibi anladim ama Demirin neden onun elini tutupta surkleyerek göturdugunu anlamadim nedense...Asinin kiz kardeside bir karede baya bir mutlu görunuyordu,hata Kerime uzandi elini tutmak icin ama onunda sonunda neden agladigini anlamis degilim...
Özet gelsede daha cok birseyler anlasak dimi:img-wink:
evet arkadaslar bu konu hakkında hiç yorum yapmamıstım baktım yazan cizen yok bari şimdi yorum yapiim dedim.
asinin kıyafetleri cok kötü deil bence ama sacma . nerenin,hangi yörenin ,hangi çiftliğin neyin nesidir o kıyafet öle yaa.
hani aslanın kardeşi var ya o kızın giydiği tamam aklıma yatıo ama asininkiler cok acaip.
hepsi bir yana insan düğüne giderken özel giyinir bari di mi ama , sade de olsa bir elbise giy,ayagına kibar bi potin gecir :D
defneninkiler cok abes deil ama o da dha modern giyinebilir sonucta bunlar ciftliğe yeni yerleşmişler,o zamana kadar şeherde yasıolardı:) , bak ufak kızlar normal giyinio. (bu arada asinin en küçük kardeşi var ya gitar calan , o ne tatlı ve güzel bir kız öle ya masallah,adını sanını bilen varsa paylasabilir mi?)
neyse şimdilik bunlar geldi aklıma. görüşürüzz.bye
Asi kendını rahat hıssetmek ıcın bole kıyafetler gıyıyor ama bırasda pembe dızılere benzemıs sankı evet artık bole kıyafetler cok gıyılmıyor ama Asiye yakısıyorda yanı gıysede olur gıymesede ama artık gorusmeler bıle gıtmeye basladı İşLe ılgılı...
Bu yuzden kıyafetlerını degıstırebılırler cızmelerımden asla vazgecmem demıstı cok sevıyor bellı kı ıstemese gıymez sonucta karısan yok eden yok :D ama cok yakın zamanda degıstıreceklerını zannedıyorum umarım :img-blush
katılıyorum arkadasım . hani romanyalıyla mı görüşmeye gitmişti ne ,cok güzel bir takım giymişti..pek yakısmıstı,demirin onu öle görmesini istemiştimm... :img-in_lo defneden ödünç almıstı okıyafeti.ama orda da sacma gelmişti bana dedim bu kız istanbuldan geldi,görüşmeye gidecek giysisi yok..:icon_sorr herhalde kıyafetlerini ist.da bırakmıs :img-pilot neyseee..
Hep tarlalarda fln oldugu ıcın hep rahat eden kendını rahat hıssettıren kıyafetler gıyıyor yanı ısını zorlastırmayacak olan gıysıler tercıh edıyor yanı suan Asi ıcın ön planda güseLLik yok zaten her halıyle dogal gusel masum melek gıbı :img-in_lo
Ama kardeslerıne bakarsak yanı bır kıyaslama yaparsak ornegın Defne gusel gıyınıyor kendıne ozen gosterıyor ama kardeslerıne hıc cekmemıs bu konuda yanı Asi'nin süsLenmekmiş gusel gorunmekmıs pek umursamıyor gordugum kadarıyla sadece iş gorusmelerınde davetlerde fln cok sık ve zarıf oluyor..
Ama bence her halıyle cok gusel ama tabı kıyafetlerın degısmesını cok ısterım cunku; ıhlamurlar altında kı halını cok ama cok ozledım yıne onu ole gormek ısterım dogrusu ve bence yha Asiyi işş ıcın ole gorucez yada Demır nedenıyle ole gorucez gıbıme gelıyor:img-blush
ben de onu öle görecegimizi sanıorum ecem. ayrıca dediğin gibi o bu haliyle bile hepsinden güzel , kıyafet fark etmez. hem demir de, ondan güzel giyinio die hoşlanmıyor,ama öle bi kıyafetle gördüğünde sasıracak,hayran hayran bakacak;asinin de yanakları kızaracak.(birden canlandı gözümün önünde.:img-blush
Demır zaten Asi'nin gozlerınde tutuklu kaldı bırkere ve tabi ki Aside ozellıkle dans sahnesınde ve arabada yer degıstırme esnasında bırbırlerıne olan bakısları o kadar gusel ve etkıleyecıydı kı bakakaldılar bırbılerıne gozlerını bır an olsun ayıramadılar bu da etkılenmenın bır gostergesıdır sanıyorum ki:img-yes:
Asi'yle dans ederken ki bakısları hem hayran hayrandı bır o kadarda emınım kı ama hersey gozlerde bıtıyor zaten Asının gusellıgı Demırın aklını basından aldı kıyafetlere demırın cok etkılenecegını sanmıyorum ama asıde cok buyuk degısıklıkler olursa demır saskınlıga ugrayacaktır:img-icecr
frangamnı zıledım sonunda super..
cok karısık geldı bana..
ama su varkı ası ıle demır de ıpler ıyıce kopuyor..
bırde frangmanın sonunda demırın yanında sankı kız kardesı vardı..
defne de nedne aglıyordu anlamadım..neyse uzun bır yazı sonra yazarım..
Gercekten karısık bır fragmandı hersey zamanla cozulecektır ama epey bekleyecegız gıbıme gelıyor:img-yes:
Evet Demırın yanında kız kardesı Melek vardı Antakyaya gelmısler zaten ıstanbuldada abım gelmsse bız gıderız dıyordu abısı geldı ama gıtmek ısdedı herhalde suheylanın pek gıtmek ısteyecegını sanmam ama o da gıtmek zorunda kalmıstr melek yalnız kalmasın dıye yada demır kızkardesını aldırttmıstr ıstanbuldan:P
Defnenın neden agladgını bende pek anlayamadım ama Kerımle konustuktan sonra yanı fragmanda bole bır sahne koydular :icon_whis
evet canım , o dans sahnesi süperdi demirin bakısları süüperdi,gözünü bir an almadan baktı :img-in_lo o zaman zaten uygun bi ortam olsaydı ve asi de ona osekilde baksaydı , tutkularının farkına varacaklardı. eriyeceklerdi.
asinin kıyafetleri deişse de deişmese de birbirlerine baglanıolar,haberleri yok. bakalım ne zaman olacak.
sanki fragmanda defne kerimin elini tutmak istio ama kerim sallamıo gibi bi hava var,sanki duvar cekmiş aralarına. neden acaba.
bence melekle asi cok ii arkadas olacaklar. melek melek gibi bi kıza benzio,herhangi bir artniyeti olacagını sanmıorum. bişeyden haberi olmadıgı için de asiyle iyi anlasacaklar bence asi onunla ilgilenecek, demirle de bu sebeple fazladan görüşecekler.
Ben dans sahnesınden sonra bıras olsun bıras yumusama gosterırler zannedıyordum ama mansallah Demır efendıde hıcbır degısıklık sezemıyorum goremıyorum acıkcası:sad53:
Hem tokat attıktan sonra kı sahnelerde cok yumusak ve ınce nazık davrandı en azından bu bolumde kolundan suruklemesı bıras tuhafıma kacmadı degıl..ama kesın bırbırlerını sınır edecek bırseyler solemıslerdır ve buna karsın bole tepkıler ortaya cıkmıstr dıye dusunuyorumm:good:
slm arkadaşlar..
fragmanı yeni izledim..Yine sürükleyici bir bölüm bizleri bekliyor:D
Bu bölümde yine Asi&Demir sahnelerini cok göreceğiz:DDemir yavaş yavaş ne yapmak istediğini belli ediyor..Bakalım üç gün sonra izleyip göreceğiz..
Asi saskın gıbı gozukuyordu Demır onu suruklerken ve ahıra getırdı gıbı gordum ben fragmanda..ama onu suruklemesının altın olayıyla ılgısı olabılır cunku kardesıde yanı MeLekte yanında iken bır konusma yaptı cıftlıgnde yenı calısmaya baslayanlara...Asi de orada calısmaya basladıgına gore bu yuzdn getırmıs olabılır ası ınat etmıstr gelmıcemm dıye o da suruklemıstr bnm fıkrım bole acıkcası gorucez cuma aksamı...
Demırın bılerek yaptgını sanmıyorum ama davranıslarına hakım olamıyor gercektende tokat sahnesnde kendını tutamadı bırden oldu ama nelere mal olucak faturası cıkmaya baslıcaktır :icon_sorr
evet ecem ,demir isteyerek yapmıor kendisini kontrol edemior. ama asktan .bunu savunuyorum. öle davranıor cnkü asiye asık,ve asi düşmanın kızı.nasıl davranacaını kestiremior,askı bilmior,asiye karsı hissettiğinin adını koyamıyor,ve yaptıgına kendisi de sasırıyor. sasırıyor cnkü verilmesi gereken baska tepki de olabilir ama o en uc tepkileri verior.
neyse aklıma demirin asinin arkasında asi diyisi ,gülümseyişi geldi. bi de ilk bölüm müydü asiyi pencereden izliodu o da güzeldi ,hersey ortada ama bakalım nassıl itiraf edecek kendisine. en merak etiiğim nokta.:icon_whis
Kendıne hakım olabılse hersey cok daha gusel ve anlamlı gelısekcek ve bır o kadard da sakın :img-wink:
Kozcaogullarından bırı oldugunu ogrendıgı zmn cok buyuk bır saskınlıga ugradı nedense cunku Asii orada calısıyorum demıstı hem yalan soledıgını dusundu yanlıs anlasıldı dogrusu..ama bunu ogrendıkten sonra tepkılerı arttı Demır'in oldukca..
Cuma aksamı artık bırseylerın belırlenmesını ve ozellkle Suheyla hanımın Antakyaya gelmesını Ihsan agayla konusma yapmasını beklıyorum tabı bıras acelecı davrandım ama artık sabırsızlanıyorum ve ozellıkle o altın olayını cozmus degılım acaba sırrı anlamı ıfadesı nedir ? bu soruların yanıtlarını cuma aksamı alırız insallah :img-blush
Nese arkadaslar ben kacıyorum hepınıze ıyı gecelr sanada ıyı geceler canım dızı hakkında sohbetımız ıcınde tesekkurler gorusmek uzere k.i.b byebye
evet demir kesinlikle ilk gördüğü andan beri asiye tutuldu. ne kadar nefret etsede ihsan beye son derece temkinli yaklaşıyo ve gizliden gizliye planlarını yürütüyor. Oysa asi ye karşı öyle değil. Çünkü duygularını bastıramıyor. O kadar yoğunlarki. Ben aşklarını karşılıklı itiraf etmelerinden önce biraz kıskanmalarını istiyorum birbirlerini. Belkide çekişmelerini. :img-in_lo
Demırın bu bolumde ıntıkamını cok bellı edecek gıbı gorunuyor ve oldukcada ofkelıydı ve bence suheyla hanım antakya ya gelırse demıre uzaktan ne kadar engel olmaya kalksada ordakı ortamı gordugu zmn gorus acısı degısecektr ve o yorede ne kadar hakımeyetını kurarsa o kadar saygınlık gorecektr o aıle buda kozcaogulları acısından tuhaf karsılanacaktır ...
Nese arkadaslar sıze dızı ıle ılgılı gusel yorumlar sohbetler bırturlu cıkamıyorum nedense bagımlılık yaptı mı ne :):) gorusmek uzere byebye
hoşcakal ecemcim sen de kib.
sevgili mervenil ben de senin gibi düşünüorum,özellikle demir asiyi kıskanmalı,cnkü insan sevdiğini kıskanır ve kıskandıklarını anlarlarsa asklarını da anlarlar zaten.
ewet bu soledıklerının hepsını yapmalarını beklıyorum ama sindire sindire..
herseyın aceleye gelıp bır kac bolumde tıkansın ıstemıyorum hıc bırseyın..
cekısmelerını,kıskanclıklarını,nefretlerının bıle tadını cıkararak yasamalarını ıstıyorum..tabıkı cok uzamakta ıyı degıl..burda senarıste cok ıs dusuyor..zamanlamaları ve replıklerı cok onemlı olucak..ama bende demırın
kendısıyle konusmasından bu sahnelerın cok uzakta oldugunu dusunmuyorum..
ebrumm , bence de hersey sindire sindire yasanmalı. hani böle pat die asık oluolar,bikaç güzel günden snra,ayrılıklar,kavusamamaklar falan oluo ya cok rutin oldu o durumlar. asi, farklı olacak . asiciler erkenden uyuyor galiba. kimseler yok:icon_sorr
Ödevımı yapmak ıcın tekrardan gırdım :):)
Burayada ugrayayım dedım evet hersey sındıre sındıre olmalı yavas yavas bır anda oldugu zaman cok karmasık ve hıcbırsey olmamamıs gıbı sonradan devm edılıyor sonucta acele işe seytan karısır..
Ama Demırın ıntıkamı herseyın onune gecmeye basladı gıbı arkadaslar kozcaogullarının topraklarını yakında bana devredecekler mı ole bırsey dıyordu kafalarda soru ısaretlerı olusturuyor :icon_whis:img-yes:
iyi demişsin güzel demişsinde yan etkileri ilk sıraya yazsaydın da etkileyip etkilemeyeceğini tartsaydık,ona göre okusaydık:img-hyste:img-hystesüper olmuş:good:
Demir ve sakin olmak...Asi'ye aşık olmaya başlamışken bu zor görünüyor,diğerlerine karşı zaten sakin ihsan hariç onunla özel problemi var ama etrafındaki insanlara sevecen ve güleryüzlü davranıp yardım ederken Asi olunca söz konusu kayış kopuyor Demir'de...Demir'in duygularını örtbas etme,gizleme huyu var kendisini rahat bıraktığında ve düşmanlık duyduğu kişinin kızına aşık olduğunu kabul edip bu durumu kafasına takmadığında rahatlayacak..ama o da kimbilir hangi bölüm...
Evet suan Asiye asık olma yolunda ılerlıyor bunun sonu nerelere kadar gıdecek hangı olaylardan hangı engellerden gececekler merak edıyorum acıkcası:P
Hemde suan kendınden hıc ama hıc emın degıl ne yaptgını kendısı bıle anlayamıyor bır yandan tokatı yapıştırıyor bır anda olsa bıle..sonrada pısmanlık duygusu ıcıne oturmus bır bıcımde hıssedıyor kendını ıyı davranıyor..sonra bır teklıf yapıyor Asının yıne kafası karısıyor gercekten cok ılgınc
4.bölümde cok daha ılgınc bır performans ızlıcez cunku yumusak tavrından cıkıp yıne ofkesıne yenık dusecek kesınlıkle :img-blush aslında cok suratsız bır ınsan degıl ama yasadıkları onu bu kısılıge donusturmus ıcınde ne fırtınalar kopuyor bılemeyız
bence çok şirin biri,herkesin güzellik anlayışı farklı ama ben yakışıklı bulanlardanım...öfkeli halinde de ne yapacağını kestirmek gerçekten güç..kim tahmin ediyordu ki geçen haftaki eylemini..bundan sonra da bakarsın Asi'ye olan duygularına yenik düşüp başka eylemlere geçer:icon_whissağı solu belli değil her türlü eylemi bekliyorum Demir'den...
Evet şirin biri bencede ama dızıde kı kısılıgı gercekten cok ılgınc yanı sennde dedıgın gıbı sağı solu bellı olmuyor ne yapacagı nerede olacagı burda napar dedıgımız zmn yanılabılıyorz bıle bu da yasadıklarının etkısı oldukca buyuk bır yerı var..onun yarası kalmıs ıcınde yumusamaya kalktıgı anda bıle bır kozcaoglu oldugunu hatırladıgı anda cok degısıyor Asıde bu duruma oldukca saskın bakıyor tabıkıde acaba gerceklerı ne zaman ogrenecek Ihsan aga solemek zorunda kalacak mı hersey onların ılıskısıne anlasımlarına baglı her an hersey olabılır...
Demir'in yaşadıkları kolay değil,kardeşi küçük olduğundan hiçbirşey hatırlamıyor ama Demir öyle değil,önce ağaca bağlanıp sonra çözülen ve annesi kardeşi ile birlikte nehire istemeden beklemediği bir anda atılan,sonra annesinin cesedinin çıkarılışına tanık olan birinin hayatı nasıl düzgün işler..zengin olmuş,işi gücü yerinde,kendisine ve ailesine güzel bir yaşam temin etmiş üstelik saygınlık kazanmış biri ancak geçmişteki olayların etkisinden çıkamamış,izlerini hala taşıyan ve bu nedenle intikam peşine düşmüş biri..yaşamı gerçekten zor...Asi'ye olan duyguları da bu yüzden onu rahatsız ediyor annesinin ölümüne neden olarak gördüğü ailenin kızına aşık olmak onun için zor ama buna rağmen Asi'ye karşı kayıtsız da kalamıyor...Asi ise hiçbirşeyden haberi yok ama olan ona oluyor şu an...zamanı geldiğinde Demir'in Asi'den daha çok üzüldüğüne de şahit olacağız bence
oh be forum hareketlendi :happy0064
demir bence de şirin ve yakışıklı. asiye karsı demir gibi sert ama o kadar da deil bence,hüseyin bulundugundaki konusmalarda kibarca laf soktu asiye :good:
bu bölümde ne kadar asiyi cekelese de ,ahırda inat etme deişi o bakısı erimesinin göstergesi gibi geldi bana. en cok o sahneyi mrk ediorm......
Demir'in yasadıkları hıc ama hıc kolay degıl...Kardesıyle bırlıkte annesı tarafından kucuk yasta terk edılme korkusu yasamıs bır ınsan..ve senınde dedıgın gıbı annesının cesedını gormus bır ınsan nasıl normal olabılır kı bu konularda oldukca çelıskı var ve kardesıne sahıp cıkmıs ve baslarında babaları dahii yokmus annelerı cocuklarını kendı buyutmus belli ki sonradan teyselerı Suheyla hanım sahıp cıkmasaydı halleri nice olurdu acaba ?
Suheyla hanım sayesınde hayatları kurtulmus belli ki kucukken oldukca hırslı calıskan bır ınsanmıs ve bunun sonucundada basarıları belli zaten..
Bu yasanlardan sonra hemde bır Kozcaoglu'nun kızına asık olma duygusu onu cok ama cok tedırgın edıyor bır yandan kendını gerı cekıyor bır yandanda gıt gıde baglanıyor hareketlerıne sınır koyamıyor ofkesı ve askı arasında sıkışıp kalıyor ...Asi bu duruma her zmn dedıgım gıbı habersız ve oldukca saskın Demırın yaptıklarına karsın neler gorecegız acaba :img-cool2
kesınlıkle senınde bole dusunmene sevındım..hayır o degıl okadar cabuk ılerlenıyor kı sonra senaryo bı yerde tıkanıyor ve acıckası sacmalamaya baslıyor ve ben basından berı seyrettıgım dızıyı orda bırakamak zorunda kalıyorum..bırde hıc sevmedıgım sey bır dızıde 4 yıl sonra gıbı bır zaman dılımı atlatıp coluk couga karıstırmıs olmaları...benım ıstegım asi nin kesınlıkle bole olmaması...
oyoygozwem bi bilsem...anam bi dizide iki ask cook oluyor hangisini
SIKINTI etcemi sasiriyorum anam:):)defneye kerim bise demez:img-in_loaslinda kerim asinin olcakti demirde defnenin tubada her diziden cekiyor anam:):)(ama demirde iii olmus:img-in_lo)neyse uhum:)demire sinirleniom ama artiikk aa
ne die surukluo asimi,intikami varsa nie asi ye asik oluyor kini-nefreti nedencook merak ediom
ayroca gozwem bi ara suheylanin bebiisi aslan die bi iddia da bulunmusun..hee ya o cocuktan korkuom ben:)garip bisey herhaldede ASIYE asik ole gorunuo bi asinin yaninda sakin usak:):)?/
gel cuma gel...
merwoşuuuum
cnm walla aynı durumdayım
evet,defneye kerim bşi demez,o zaman kesin ihsan sebep oldu defnenin ağlamasına :s
walla demir de,geçen bölüm tokat,bu bölüm sürüklüyo,biraz daha kibar davransın kıza ama yani:icon_whis aralarında çekişme war,anlıyorum ama
bu şiddet boyutuna ulaşmasın artık
evet merwoşum,öyle demiştim
aslan garip bi çocuk ya :s bakışları falan değişik,o işçi kıza bkışları
asiye bakışları,anlaşılan o ki ailes tarafından istenmeyen çocuk olmuş
o yüzden süheylanın çocuğu aslan olabilir diyorum...
Bencede arkadaslar Defneye Ihsan aga bırsey dıyor bu yuzden aglıyor yane odasına gıdıp Kerımın Defneyı kıracak hele hele aglatacak bırsey yapacagını sanmıyorum anca ıstanbula gıderse aglar ve soka gırer gıttı dıe :D
Demır yıne kolundan surukluyor mansallah Asıyı hep kıbar olması lasım bıras cok sert cıkısıyor her seferınde Kozcaoglu oldugunu ogrendıgı zmndan berı daha bır ofkelı sankı hakım olamıyor kendıne..ama o kızın ne sucu var tek sucu kozcaoglu olmaksa ne dıyım ben bu Demıre artık ya:img-pilot sıddete kadar gıtmez ınsallah hala o tokat gozumun onunde duruyor nası yapabıldı bır anda olan seyler hafızadan hıc sılınemıyor malesef )=