olabilir evet ihsan aga gidince gelebilir demir ama niye iste gerceten o sahneyide cok merak ettim simdi battaniyeli sahneden sonra valla su cuma gelmek bilmez artik fragmanda erken cikinca insan bir heycanlaniyor....
saygilar....
Printable View
Bu Cemal ağa nasıl bir insan böyle ne bitmez tükenmez hesabı varmış İhsan'la ilk fırsatta adamı ezim ezim ezecek laflar sarfediyor...Neriman babasını dinlememiş ve İhsan'la evlenmiş tek sebep bu olamz herhalde...
Asi'nin ağladığı sahne büyük ihtimal Demir'in çiftliğinden evlerine geldikten sonraki sahne...
Kerim'in de artık birşeyleri fark edip sorgulaması iyi oldu...
En çok merak ettiğim sahne Asi ve Demir'in gece bir arada olmaları nasıl olacak
Yha aklıma neler gelıyor neler oncelıkle su bahtanıye konusuna bır el atım dusuncelerımı solıyım :D Şimcik :D
Bana o sahne cok ınandırıcı gıbı gelmedı cunku ;
*İhsan aga kızını o cıftlıkte gordugu an davranısları cok ama cok degıstı ne yapacagını bılemedı ve bu davranısın sonucunda bır daha asla o cıftlıge kızını yanı Asi'yi gondermez bır sure yanından ayırmaz hatta:img-yes:
*Sonra bunların arası pek ıyı degıldır ne zaman ıyı oldularda Asi Demır'ın cıftlıgen gıdıyorda buyuk bır cesaretle ustune bahtanıye ortuyor ve bu kadar rahatlar ılgınc dogrusu :icon_whis
İhsan Demirin arabasının önünü kesiyor ve Demir arabayı durdurup aşağıya iniyor.Orada Demiri kızlarından uzak durması için uyarıyor olabilir.Ordada kafama birşey takıldı İhsan arabayı durduruyor ellerini arabaya koyuyor hemen devamında arkadan gelen görüntüde sanki sarı uzun saçlı bir erkek kafası var gibi.İhsanın ense saçlarıda uzundu heralde ama benim dikkatimi çeken saçlar kır değil sarı.Aslanda Demirin karşısına çıkabilir mi acaba?
iste bende o yüzden cok merak ediyorumhem aralari cok bozuk ve ihsan beyde dedigin gbi asiyi oraya asla göndermez peki bu sahne neyin nesi o zaman
ya deir hayalediyor böylebirseyi yada rüya olabilirmi baska yanit bulamiyorum (((ama büyük ihtimal demir bence hayal ediyor olabilir)))).....
saygilar......