kamer genc ve kenan ısık hakim rollerinde olmustu..
Printable View
kamer genc ve kenan ısık hakim rollerinde olmustu..
ya biriniz bana sonunu anlatabilirmi daha doğrusu hani mert herkezi çağırıp şu kiralık gelin olayını anlatıyorda ekinde daha iyisini bulamadınmı beni yıldırmak için ben ne acılar çektim bunlarmı beni yıldırcak filan diyorda sonra he unutmadan ben bölüm sorumlusu oldum bundan sonra sekizden birdakika geç kalanı affetmem dedi sonra mert herkeze ne bakıyorsaunuz filan dediya tam orda kardeşim geldi kanalı değiştirdi ötekide bilgisayarı işgal etti bende izleyemedim biriniz bana sonrasında neler oldu özetlermisiniz çok merak rdiyorum şimdiden teşekkürler
yaa bülent işbilen ayrılmadıkii biterken yazıoya sonundaAlıntı:
ayşa Nickli Üyeden Alıntı
YÖNETMEN
BÜLENT İŞBİLEN die aaayy yoksa bugün benmi karıştırıorum herşeyi yaaa biri beni aydınlatabilirmii:icon_sad: :icon_sad: :icon_sad:
kendı bolumune yazmış ayrılmiş dızıden
günaydın arkadaşlar,
sabah sabah yine herşeye değinilmiş maşallah:)
bölüme Mert'in deniz kenarındaki sahnesi damgasını vurdu.o nasıl ağlamaktır,o nasıl hissetirmektir...gözümün önünden gitmiyor.umutsuzlara geleyim şimdi...
Hakan'la Berna'nın durumu nereye kadar gidecek acaba?ikisi dek karşılıklı olarak yanlış yapıyor,hem de bile bile.Hakan Berna'ya onunla imkansız olduğunu söyleyemedi.bir de üstüne üstlük adını koyamadıkları birşeylere başladılar.Berna ne yapsın,umutlandı hemen.sinema için telefon ettiğinde Hakan'ın reddetmesi iki türlüydü aslında.
-'güzel olurdu,ama ameliyatım var' dedi.işinin olduğu doğruydu ama işi hastahanede değil dışarıdaydı.ilaç dağıtma işini de gizli yaptığı için kısa yolu seçerek 'ameliyatım var' dedi.kendi açısından yalan söylemedi gibi bir şey oldu.o sırada ambulansın içinde gitmek üzereydi galiba.
-ama bu yolla Berna'yı işi bahane ederek başından savdı.işi olmasaydı da yine aynı şeyi yapsaydı asıl yalanı o zaman söylenmiş olacaktı.ama biz her halükarda Berna'yı sevmediğini zaten biliyoruz.dışarıdaki iş de işine geldi.
sonunda Berna'ya geldi.bu kadarına da pes dedirtecek cinsten!Hakan'ın işi vardı işini bitirip Berna'ya geldi.Berna da onu ameliyatta bildiğine göre sorun yoktu!gelince açıklama bile yaptı 'zor bir ameliyattı' diyerek.tamam da Berna ameliyatı olmadığını bile bile niye birşey demedi,bir de içeri aldı?bir de şu var Hakan diğer geceden beri Berna'da mı kalıyor nedir!
bu noktada Berna kendine verilen kadarıyla yetinmeye çalışıyor gibi göründü.kapıyı kapatırken bakışları pek de manalıydı.biraz zaman vererek ne olacağını görmek istiyor olabilir.Hakan kaç yıldır elde etmek istediği adam ne de olsa.özetteki cümlede 'Berna Hakan ile beklediği gibi bir ilişki için olmadığını anlar' gibi birşey yazıyordu.sonraki bölümde iyice görürüz herhalde anlayıp anlamadığını.
--Ekin telefonu Hakan'a kızgın olduğu için açmadı.bakışları ilk olarak bunu gösterdi bana.çünkü o Berna'dan böyle bir haberi beklemiyordu,Hakan'ın ona dediklerini düşünerek.Berna'ya umut vermesi ters geldi ona.orada açması Berna'nın yanında olduğu için de ters olacaktı.ama biraraya geldiklerinde pekala bu konuyu konuşabilirlerdi.hoş Mert onları dışardan gözetlerken:) de konuşmalarına devam ediyorlardı ama ne dediklerini duyamadık.Ekin'in gülp durmasından bu konunun geçmediği belliydi ama.
--ilaç meselesi ortaya çıktığı anda Hakan'ın yaptığı anlaşıldı.fakirler için yaptığı düşündüm ama bu yolla olmak zorunda değildi.bir de hastahanelerde güvenlik kamerası olmaz mı acaba?özellikle de tıbbı malzemelerin,cihazların bulunduğu kısımlarda.ambülansı da işlerine göre dışarı çıkarmaları garip.onlar boğaz kenarında çilingir sofrası kurmuşken her an birinin ihtiyacı olabilirdi.hastahanede başka da vardır ama böyle göstermeselerdi daha iyi olurdu.
Özgü Ablanın dediği çıkacak gibi.yoksa bu yasa dışı işi niye durduk yere koysunlar ki!başka türlü hallolurdu yardım işi.Ekin'in borcunu ödemesi için bir fırsat ama bize ters geldi işte.