Osman Nihan'a Nihan seni özledim gel dese Nihan gidermi?
Bu bölümdeki gibi bir Nihan olursa gider bence...
Sedat varmıydı bu bölüm ben göremedim onu ?![]()
ayy evet o oruç muhabbetinin olduğu sahne de harikaydı ya öldüm gülmekten.. Mahmut'un möerrem için tutar tutar demesi bir yana.. Sait'e soruyorlar tutacak mısın diye.. İnş.. allah izin verirse.. ölmezde sağ kalırsak gibilerinden lafların hepsini sıraladı maaşallah.. ama sonunda evet tutarım diyebildi..:img-hyste:img-hyste
28. bölüm büyük ihtimalle Fatma teyzenin ve Zeliha'nın Osmanla sahneleriyle geçer. Ama ben bölüm sonunda bir yolcu bir süpriz bekliyorum. Nihan artık kararlı gözüktü. Ispartaya gelir inşallah. Nihan'ın gelişiyle bazılarıda Osman'ın sahipsiz olmadığını anlar böylece:icon_whis
daha maç bitmedi ki arzucan...dur bakalım fatma teyzem osmanın beynini bir güzel yıkar hatta ve hatta yıkamakla yetinmeyip birde öyle bir ütüler ki osman kendini bu ızdıraptan kurtarabilmek için feda ediverir aşkını.
"ben birşeylere mecburum nihan,beni anlıyor musun,nolur anla beni ve birşeycikler sormayıver gari "bile diyebilir.:img-hyste:img-hyste:img-hyste
bu arada imzandaki şeytana pabucu ters giydirip diğerini de yesiren kereta ne alemdevar mı bir haber,dönmüş mü usa den:img-wink:
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri