7. Bölüm
Bölüm başı
Nihan: Niye iki şeker attın şimdi
Osman : hıhhh
Nihan : Niye iki şeker attın
Osman: Nasıl niye iki şeker attım.
Nihan : Ya Osman düşünsene günde 20 bardak çay içsen ( yuhhh diyorum 20 bardak daha neler )
Osman : Doğru ben günde 20 bardak kadar içiyorum
Nihan : (bu şaşkınlık ifadesi hangi harflerle anlatılırki) aaaaaa 20*2=40 bir şeker 10 gram olsa sen günde yarım kilo şeker yiyosun Osman yaaa. (yanlız yüz ifadesi süper sanırsınki yer çekimini telefonu neyim o buldu)
Osman : Yapma yaaa
Nihan : Ayda 15 yılda 180 kilo ( ya matematikteki maharetlerini göstermeye çalıyor yada ilersi için uzman maaşın ile şeker parası vermekten bize para kalmıyacak mesajı veriyor.)
Osman : wayyyy wayyy wayyy
Nihan :yahh işte öyle sporcuyum, komandayım diye güvenmiyeceksin olursun sonra böyle duba gibi
Osman : Yaa Nihan yaa sen ne güzel dırdır yapıyosun öyle yaaa :img-hyste:img-hyste:img-hyste:img-hyste
Nihan : Bi yürü git yaa sanada iyilik yaramıyo....
Dakka 1 tebessümle başlamak güzeldi :) Ben bu sahnede Nihanın çocuksu hallerini mimiklerini ve taktiklerini sevdim... evet Allah var güzel kız ama bana soguk gelirdi hep mesafeli ısınamazdım. ilk kez bu sahnede tavırlarını sıcak buldum ve sevdim. belki daha önce oynadıgı karakterdendi bu bilmiyorum ama ilk bölümlere nazaran baya bir ilerleme var. Daha iyi olur inşallahh...
Aklıma gemişken yazmadan geçmiyim sonradan hep unutuyorum.
Sevgili Ayşegül sanırım sesini duymuşlar bu bölüm yanılış duymadıysam 2 farklı türkü daha vardı dizide :)
Osman Sınav ve ekibinin izleyicilere ve düşüncülerine değer verdiği, en önemlisi DDY dan bilineceği üzere ekibinin bu sayfaları takip ettiğini biliyoruz. Belki tesadüf belki takip adı her neyse çok güzel olmuş.
Yanlız şu çalın davulları artık benide feci halde rahatsız etmeye başladı.. en güzel sahne yüzler gülüyo arkada ayrılık türküsü... Zara ya başka türkü okutup bu türkünün tez zamanda yayından kalkması yada çok arka plana atılması dileğiyle :)
Yer imleri