herkeze selamlar sakarya fırat forumdaşlarım :img-wink:
fragmanı daha yeni izleme fırsatım oldu ayy bizimkiler sivillerler ilkkez görüyoruz toplu halde taneri gördüm sanki çok şeker görünüyo:img-hyste
şimdi baya ekşınlı bir bölüm olacak belli ama mahmut ve muharrem hiçte korkmuş gibi değiller eeee benimde öyle korkusuz bir uzmanım olsa bende korkmamda bu hıyarti ne yapacak bence o korksun :img-wink:
nasıl olsa osman onunda hakkından gelecektir :img-yes:
şimdi asıl mesele şu ethem olayı bu adam git gide kendini bişey zannetmeye başladı
nihana inceden dokunduruyo aşk meşk işleri diye necladan önce osman nihan aşkına bu ethem karşı çıkacak gibi tabi paslıda ver gazı ver gazı
barettada fena bir bakış yakaladım sanırım nihana bakıyodu
mürsel amcamda nihanla o barettayı yakıştırmış bakalım sıtkı dede ne diyecek o evet derse mürselde bastıracaktır ama o hayır der nihandaki aşk olayının farkına varırsa mürsel ağa direttirmez malum mürsel amcamın pambik kimin kalbi var :img-hyste
hıyarti heralde yine paslıdan istekleri ve emirleri varki bizim paslının kafa atmış haykırıyo inş hıyartiye bi yamuk yaparda hıyartide ona öyle bir yamuk yapar mesela osmana bildsiklerini anlatmak gibi falan ohh ne güzel olur :happy0064
Ethem gerçekten sinir bozuyor...
Benim içimde garip bir his var neden bilmiyorum ama sanki Mürsel ağa OsmaN:img-in_lo Nihan aşkına karşı çıkacak....
Valla Sıtkı dede geçen defaki bölümden sonra ne der bilmiyorum...
Onun da pek sağı solu belli olmuyor.......
Spoiler İçermektedir
valla aynen bende bebek katili neclaya kucak açan bir sıtkı dede gördükten sonra pek güvenmiyorum fakat mürsel ağa için önemli bir şahıs kendisi bilirsin :img-wink:
inş nihanın osman aşkının farkına varırlarda çok üstüne gitmezler mürsel ağa için söylüyoruım zira diğer ev ahalisi için zaten söylenecek söz bile bulamıyorum teslime cadısımı desem kanlı katil ablamı desem paronaya başkalarının gazıyla yaşayan kendi deyimiyle (bir kırtik) aklı olmayan ethemmi desem nerden tutsan bu aile elde kalır nihanın yani hiç şansı yok gibi
o değil ben uzmanım üzülecek o zülünce doğal olarak bizde üzüleceğiz :img-cray:
üzüntüden şimdi kiloda verir o sıkılası tombik yanaklarda erir :img-hyste
biz ne yaparız ondan sonra :img-cray:
Spoiler İçermektedir
yazdıklarına kesinlikle katılıyorum..ailede bi aklı başında mürsel ağa vardı,, nihan'ın yanında, bu bölüm onu da kaybedeceğiz sanırım..sıtkı dededen ise son izlediğim şeylerden sonra pek umudum yok..senin böyle bir ablan varken sen nasıl askerle gezersin falan demezse iyi... neyse umarız birileri nihan'ın yanında olur.. yoksa dediğin gibi o üzülürse osman üzülecek,, osman üzülürse biz üzülecez..
Spoiler İçermektedir
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri