17. BÖLÜM ANKETİ
1- Bu haftanın oyunculuk anlamında en beğendiğiniz karakteri
ben oyumu durali başçavuşumdan yana kullanıyorum.İSMAİL HAKKI İSMAİL HAKKI değil,o durali başçavuş.her söz taaa yürekten dile dökülüyor mimiklere diyecek laf yok..."profesyonel şerrefsiz ":good::good:ancak bu kadar güzel haykırılırdı bir şerefsizin suratına.
2- Bu haftanın oyunculuk anlamında en beğenmediğiniz karakteri
nedense bu hafta ceren hanım bana pek samimi gelmedi,aşkını ve sevgisini anlayamadım henüz.o yüzden oyum nihana..
3- Bu haftanın en komik bulduğunuz sahnesi
bul karayı al parayı :img-hyste:img-hysteay pardon fatma deyzemin karakoldaki süper ötesi diyaloğundan bahsedeceğdim.neydi, vur sopayı al imzayı mı????evet evet böyleydi ,oyum bu sahneye...zelihayı osmana gelin alma çabaları dışında kadının her sözü bir diziye konu olacak kadar güzel zaten.
4- Bu haftanın en hüzünlü bulduğunuz sahnesi
herzamanki gibi şehidimizin arkadaşları tarafından son yolculuğuna uğurlandığı sahne.
5- Bu haftanın en beğenmediğiniz sahnesi
şefik dallamasının dağa doğru koşması bana saçma geldi.şöyle ki ,eğer bizim eskerlerden biri en azından ayağına sıksaydı kaçamayacaktı.adam kaçtı ve belasını buldu çooook da iyi oldu ama eğer konuşturulabilmiş olsaydı kesinlikle bülbül gibi şakıyacak bildiği ve yaptığı-yaptıkları tüm
pislikleri anlatacakatı.o açıdan bakılınca yazık oldu.gebermiş olması sadece bir pisliğin daha ortadan kalmış olmasına yaradı o kadar.
birde çok merak ediyorum gerizekalı kaçarken ne düşünüyordu.ağzına el bombasını sokan neclanın onu güllerle karşılayacağını falan mı?
6- Bu haftanın en çok güldüğünüz karakteri
osmana güldüm...çok tatlı ve bir o kadar komikti.nihana yalan uydurmak için hem muharremden yardım istiyor hemde fikirlerini beğenmiyor cecuğun...madem o kadar biliyorsun sen at derler adama.muharrem b u kadar atabiliyor demekki...:img-hyste:img-hyste:img-hystehem zaten nihana ne demeye haber veriyor anlamış değilim.sanki ana habere çıkacaktıda nihan tv de görüp soluğu osmanın yanında alacak ve ""neden aramadın uleeyyynnn "diye hesap soracağdı...(bendeki bu yazı şeklide nerden çıktı gece gece bilmeyim):icon_whis
l
7- Bu haftanın en çok kızdığınız karakteri
bakır dene adi tenekeye köpeklik yaptığı için etheme çok kızıyorum.keşke nasıl kullanıldığını anlayacak bir olayla karşılaşsa veya tenekenin onun arkasından alay edişine şahit olsa...başka türlü jetonu düşmeyecek yoksa.
gerizekalı salak şeyin birde beratın sekreterine olan tavrı ve adi sözleri çok fena sinirimi zıplattı.o sekreterin yerinde ben olsam açlıktan öleceğimi bilsem kaşını gözünü patlar paralardım onu oracıkta.
8- Haftanın en gereksiz sahnesi
hatırlamıyorum desem...
ama yinede şu iki kavalın (yazıldığı gibi okunmaz ,bknz;heval:img-hyste:img-hyste)olduğu sahne bana çok gereksiz geldi.hoş onlar hepten gereksiz ama...inşallah kökten yok oldukları günleri de göreceğiz hep birlikte.
"doğacaktır sana vadettiği günler hakkın"
kimbilir belki yarın belki yarından da yakın "
diyor ya büyük şair ,vatansever MEHMET AKİF, ben de sabırsızlıkla o güzel günleri bekliyorum-biliyorum ki hep birlikte bekliyoruz.kürdü,lazı,,çerkezi,alevisi sünnisiyle bu ülkede yaşayan ,vatanın her türlü nimetinden faydalanan herkes.
9. Genel olarak bölüm nasıldı
a- İyi iyi fena değil
b- Konu iyi ilerliyor bide şu hatalar olmasa
c- İyi ama eksikler var
d- Geçen bölüm daha güzeldi.
e- Çok beğendim
Yer imleri