Dolapların içine tıkılacaksa neden Ayfer hala şirkete kahve içmeye gitti?Kaynak: Kerem'in storysi.
Baya gitmiş Serkan ile Eda ile gelecekleri hakkında konuşuyorlar. Yoksa ne diye kadın kalkıp evinden hem Eda ile hem Serkan ile konuşmaya şirkete gelsin? Bugüne kadar bir kere geldi mi?
Ayfer hala kısıtlayıcı bir kadın değil. Eda'nın aldığı her karara saygı duyuyor. Yetişkin olduğunu kabul ediyor ama üzülmesine ve yeğenini üzmelerine dayanamıyor. Annesiz ve babasız kalan bir çocuğu pamuklara sarıp da büyütmüş Ayfer hala.Hatta o kadar sorumluluğu almış ki ben sana yetemedim mi acaba diyor.
![]()
Ferit Serkan bunu asla öğrenmeyecek söz veriyorum dedi ve hisseyi kaptı. Sus payı diyebiliriz. Yine de gönlüm Alptekin'in dolaylı olarak bile olsa suçlu olmasından yana değil. Serkan iyice babasından nefret etmesin. Babasının yaptıkları Serkan'ın üzerine yıkılmasın.
Babaannesi neler yaptı bilmiyoruz ki. Ayfer hala sadece annem hatalı dedi. Eda'nın babaannesi belki ikinci nişana teşrif eder. Hatta Aydan ile ortak bir hazırlık yaparlar. İnanması zor ama sonuçta ikisi de aynı cemiyetin kadını.
Sahnelerde kopukluk vardı doğru. Bazı hikayeler sonradan açılıyor. Nasıl yazmak isterlerse öyle yazıyorlar. Geçmişte daha neler oldu sonra yavaş yavaş anlatırlar. İki aile arasındaki bu sır öyle hemen ortaya çıkmamalı. Öyle bir anda çıkmalı ki Eda ve Serkan'ı bir arada tutacak bir neden olmalı. Bir tarafa tutunacak bir dal diğer tarafa geçmişin öfkesini yumuşatacak zaman verecek bir neden. Bu evlilik de olabilir küçük minik bir robot da. Aksi takdirde yine yıllar sonra tesadüfen karşılaşma çok klişe olur. Zaten çoğu dizide böyle oluyor. Yıllar geçecekse tam olarak ayrılamadan geçsin. İki aşığı bir arada tutacak nedenler yer alsın. İyi kurgular yapılmasını temenni ediyorum. Seyirciyi çekecek konular yazmalarını bekliyorum. Sevgiler...
Yer imleri