Herkese merhaba...
öncelikle "yeni haftamiz hepimize olabildigince güzellikler getirsin! insallah!" dilegimizi evrene gönderelim... Sonra da hepimizi fazlasiyla ilgilendiren Eda&Serkan askina, yani konumuza dönelim...
Diyecegim de.... Yavrum, serseme döndüm adeta... Neler neler okudum ben böyle... Birbirinden sahane karakter analizleri...
Selin´in samimi gözyaslarinin ardinda gizli duygulari... Son pismanliklari.. Gereksiz itiraflari... Ferit´in hakli kirginliginin öfkeye dönüsmesi...
Didik didik edilen fragman kareleri... Alptekin´in Eda´nin kimin kizi oldugunu ögrenmesi soku!
Serkan ile Eda´nin basbasa kalmalari... Duygularin yogunlugu, birbirinin kollarinda, gözlerinde kaybolmalari...

Tek tek ele alinmis, ölcülmüs, tartilmis....
Sonracigima... Ne CIA´nin ne de KGB´nin bile aklina gelmeyecek karisiklikta dile getirilen o birbirinden tuhaf teoriler...
Aman Tanrim! Ay... Inanin... Ne diyecegimi, ne ekleyecegimi sasirdim kaldim ayol...
Düsündüm de... Ne güzel kafa yoruyoruz... Fikirler yürütüyoruz... Beklentilerimizi, korkularimizi siraliyoruz....
Oysa dizi hikayelerinin kaderi istisnasiz böyledir, böyle oldugunu da hepimiz biliyoruz...
Hani... Ilk bölümle ilk karsilasmada, ilk bakisla dogan büyük "ASK" baglar bizi ekrana... E, sonraki 10. - 11. bölüme ancak gelisir, yüreklere yerlesir... Yazik ki, büyüyüp serpilemeden (12.-13. bölümde) feci bir saldiriya ugrar... Sonra yedigi tekmelerle en umulmadik yerden aldigi darbeler birbirini kovalar...
Izlemek iskenceye dönüsür ve uzar... Uzar... Daha da uzar... Ta finale dek, en güzel duygularin nasil bir hoyratlikla hirpalandigini izler dururuz..

.
Nihayet son bölümde... Yedigi dayaklardan yüzü-gözü mosmor, ayakta duramayan, nefes almakta zorlanan bir boksörden farki olmasa da ASK, adet oldugu üzere kazanandir!
Sonrasi... Hayali kahrmanlarimiz icin sonsuza dek mutluluktur... Da... Akillarda kalan kalir, unutulan unutulur...
Yani... Canlarim... Farkli gelismeler bekleyerek sasirmayi tüm iyiniyetimizle umut etsek de bizimkisi bile bile lades... Eda & Serkan askinda da yine ayni sema izlenecek, önümüzdeki bölümlerde bir cok gelisme sinirlerimizi gerilecek... Derken, iyiler kötü-kötüler iyi olacak, eninde sonunda gökten üc elma düsecek, bütün günahlar af olacak ve sevenler kavusacak...
Bence aklimizda en cok kalan buradaki paylasimlarin günümüze kattigi inanilmaz güzellikler olacak....
Carsambaya, yeni bölümde dek saglicakla, sevgiyle kalin...
Yer imleri