Sevgili Elitay malesef Cenk karakteri senarist tarafindan o kadar "adi var- kendi yok" yahut "disi var-ici bos" "olsa da olur-olmasa da" bir karakter olarak islendi ki, sadece Eda ile Serkan´i biraraya getiren neden olmaktan öte gidemedi cocukcagiz..
Bu yüzden sadece tek kullanimlik bir esya gibi algiladim Cenk´i ben.. Kagit pecete, mendil, tuvalet kagidi, kondom gibi... Töbe töbe... pardon... ama öyleydi..

Kullanildi, ise yaradi ve oracikta cöpe atildi Cenk! Bundan sonra da gelmesin zaten... Dokuz takla attiktan sonra yere düserken agziyla kus tutsa bile faydasi yok....
Ilk bölümde sence gercekten bir Eda-Cenk ASK´i var miydi? Bence yoktu, ama bizim senarist bizim kandirdi! Varmis gibi yazdi... Yazdigini zannetti belki de ama yazamadi...
Tek bir güzel an dahi ikinci bölümden itibaren, o olayli ayrilik sonrasi söz konusu olmadi! Cocugun adi dahi anilmadi, yeryüzündeki varligi tüm izleri silindi, unutuldu gitti...

Degil mi?
Bugün cikip da "Ama Cenk yine de Eda´nin ilk askiydi!" diyebilir miyiz? Inanmadigimiz bir seye inaniyor gibi yapabilir miyiz?
Ben diyemiyorum... Cünkü Eda, Cenk ortaya cikmadan önce de gercekten asik bir kadin degildi.... Cenk´in yaptigi esseklikten sonraki halleriyle de bir an bile ask acisi ceken bir kadin gibi görünmedi gözüme....
Ben Ayfer´in bildigini saniyorum... Cünkü defalarca Serkan´la yaptigi sahte nisan disinda Eda´nin halasindan hic bir seyini gizlemedigini de duyduk..
Demek ki, Ayfer de kizlar gibi Eda´nin Cenk´ten evlenme teklifi bekledigini biliyor ve onu destekliyordu! Zaten Ayfer ne olursa olsun her konuda Eda´yi destekleyen bir halaydi... Eee... Madem Eda´nin kararlari, duygulari, mutlulugu herseyin üzerinde o zaman yegeninin Serkan Bolat´a asik olmasina neden karsi? Ben de bunu anlamiyorum...
Hayir yikilan o duvar ve Eda´nin anne-babasinin ölümünden sorumlu olarak Bolat ailesini biliyor olsa Ayfer´in tutumunu anlarim...
Ama bu kadar hosgörülü bir kadinin, yegenini canindan cok seven bir halanin neden simdi kendisine söylenen bir yalani af edemeyisini, her zamanki gibi dogru bildigini yapan ve her zaman icinden geldigi gibi yasayan biricik yegenine anlayis göstermeyen birine dönüsmesini anlamiyorum...
Ve unutmayalim, olan-bitenlerde tek suclu da Serkan degildi!
Yer imleri