Sevgili
tex yapmış çok hoşuma gitti ben de anket gibi cevaplayayım

Bu arada özete bakılırsa Serkan'ın ayrılık falan düşündüğü yok. Efe'yle Selin'in yakınlaşmasına niye deliriyor onu pek anlamadım:)
Niye dizilerde aşırı tesadüfsüz hikaye olmuyor? Romantik komedi niye olamıyor?
Kurguda kolaylık sağlıyor. İnsanlar olmayacak şeyleri izlemeyi seviyorlar. Biz arabesk milletiz, acıdan başka şeyi kolay kolay hissedemeyiz:) Ki bence asıl sorun arada niye engeller var değil. Niye engelleri birlikte aşma hikayesi yazılamıyor da hep aşıklar yanlış anlamalar ve sırlar yüzünden birbirlerini kanırtıyorlar? Zaten ortada aşılması çok zor bir durum var. Neden üstüne esas kız tekrar tekrar mağdur edilmek zorunda? Çok ilginç gerçekten gerçek aşk yazamıyoruz. İzlenmiyor herhalde ya da kültürümüz çok uzak konuya. Ferhat'la Şirin'i biz yazsak Ferhat Şirin dağın arkasında kendine yeni bir hayat kurdu sanar mağarada yaşamaya başlar. Şirin dağa küser Ferhat'ın haberi olmaz. Bizde gerçek aşk yok. Bizde kavuşursan aşk olmuyor gerçekten. İsviçreli psikologlar incelesin
Sirius niye yok?
Sirius ne ki Engin yok, holding binası yok. Sirius'un kaşesi kaçbin TL? Para mı basıyoruz?

Engin+Sirius= Efe Akman'ın kaşesi
Kamyon yazıları?
Sanki geçen bölüm yine bir kanyon yazısı göndermesi yapıldı. Ama Serkan'ın aşk itirafına konu olsun diye beklediydim ben de. En kötü Serkan'ın gizli garsoniyerinde uyandıklarında Serkan Eda'yı kamyon yazılarıyla kahvaltı masasına yönlendirebilirdi. Ama dediğim gibi Eda ve Serkan başka herhangi bir çift oldular. İlişkilerinde ne geçmişleri ne hikayeleri ne de kendileriyle ilgili bir şey yok. Gerçek bir şey yazamıyoruz. Bkz :İsviçreli psikologlara çağrım.
Aydan'ın hayat koçu?
Asıl oyunculara yetmiyor her bölüm paramız bir de hayat koçuna mı para vereceğiz? Seyfi var her işimize koşuyor
Eda aşıkken niye fevri değil?
Normal bence.
Serkan'ın gitar çalacak zamanı yok. İki dakika boşluk yaratsa perde söküyor ortam hazırlıyor. Oysa gitar daha afrodizyak ve romantik olurdu. Robot iş modunda şu an müzik yüklenemiyor herhalde:)
Eda Serkan'ın arabasını çok sık kullanırsa alçak gönüllü fakirimsi tatminkar imajı zedelenir:)
Dayı ait olduğu yerde. Hurdacıda. İtalya bileti olarak geri dönüştürüldü:)
Spor? Gece sporları ve el ele yürüyüşler var haksızlık etmeyelim:)
Paparazzileri davayla korkuttular daha yaklaşmazlar. Uçak hangarda:) Bütçeyi o uçak yedi zaten kesin:)
Bence sözleşmeyi espri konusu yapmak için henüz çok erken:) Bir süre unutmak istedikleri bir rezillik olabilir.
Holding'in ismini ben de çok merak ediyorum. Bir de sektörlerini öğrenmek istiyorum. Kaç şirket var bu holding'de?:) Holdingin adı Saçma Holding:) Bu arada saçma kekin adını da evde ne var keki olarak değiştirdiler galiba. Evet buna takıldım nolmuş?
Selin ve Ferit'in aileleri için cast bütçesi yok. Öldü de diyemezler çünkü bütün dramlar travmalar esas çifte lazım. Ferit yine bahsedebiliyor anasından babasından Selin'de o da yok. Zaten babası bir var bir yok. Yarın öbür gün yıllar önce ölmüş Selin onlara emanetmiş de çıkabilir şaşırma:) Ama şöyle değil miydi falan deme. Biz burada geçmişe bakmayız, anda kalırız
Holdingin avukatları var Serkan demişti bir kere. Ama onlar stajyer avukat Ceren'i daha estetik buluyorlar:) Haksız değiller:)
Eda'nın yüzüğü önümüzdeki bölümlerde Serkan'ın eline tutuşturulur bakıp bakıp Eda'yı hatırlasın diye. inşallah kekin içine atıp yememişlerdir. Taş gibi falan diyorlardı ürktüm. Ayrıca baya da çikolatalı kekti. Saçma görünümlü bir şey yapmaya üşendiler herhalde pastaneden aldılar.
Efe peyzaj mimar ve çok alçak gönüllü olduğu için önümüzdeki bölümlerde bahçıvanla çim de biçebilir. Reytingler 10'ken yapılan kesintileri düşün. Şimdi 4-5'lere düştü. Yakında Serkan'ın evinden çalışırlar koca ofise kimin parası yeter. Eda havuzu süsler, Efe çimleri biçer neden olmasın? Düşündüm izlemeyip sadece yorumlasak çok eğlenceli dizi aslında

Yer imleri