Herkese güzel bir gün, güzel bir hafta diliyorum...
"görünen köy kilavuz istemez!" benim sevgili forumdaslarim.. Ve bize görünen köy de o ki, son sevgili romantik komedimizi de malesef kaybettik!
Basimiz sag olsun... Canimiz sag olsun! E, yani naabalim.... senarist utanmiyor... bari kader utansin...
Neyse ki, iyi- kötü hepimiz dizizedeyiz... Yani oldukca tecrübeliyiz...

Bundan sonra basimiza ve karsimiza gelecekleri asagi-yukari biliyoruz...
Tek cümleyle söyleyecek olursam sevimli hikayecik tek kelimeyle bombok olacak! demem yeterli...
Ayrintiya girersem, önce "
Serkan Hayirlievlat son gözyaslarini silip babasinin oglu oldugunu kanitlayacak!" demem lazim...
Sonra da sirf annesi öyle istiyor diye hayatinin askindan fedakarlik ederek
Eda Melekkalpli´ye gercekleri anlatmaktansa uyduruk bir sebeple kizi hayatindan kovacak!" diye eklemem gerekir...
Ve daha sonra sirasiyla...
-
Eda Coksafyavrum cok gecmeden aci gercegi ya
Ferit Bosbogaz´dan ya da
Efe Ardniyetli´den ögrenir...
-Iste o gün, o an deli gibi asik oldugu
Serkan Hainrobot´tan da... Onun anasindan babasindan bütün sülalesinden de nefret eder...
-Hatta ailenin sevimli hizmetkari
Seyfi Tatlisabirküpü ile gören herkesin bayildigi
Sirius Canimbenim´i bile gözü görmek istemeyecektir....
-Bununla da yetinmez...
Efe Pisgazverir ile bir olup
Aydan Karavicdan´i hakli cikartmak icin
Zararli-Bolatgiller´den intikam alma planlari yapmaya da giriseceginden emin olabiliriz...
-Eee.... Tabi ki...
Efe Firsatkollar denilen sevimsiz,
Babaanne Büyükhatayapar´a ajanlik yaparken diger yandan da intikam almasi icin
Eda Artikbambaskabiri´ne hem maddi manevi destek hem de asik olacaktir kacinilmaz olarak...
-Cok gecmeden de... Sayin
Babaanne Yirmilyilnerdeydin birdenbire ortaya cikar mi? Cikar! (Galiba henüz bu rolü oynayacak oyuncuyu bulamadilar!)

-
Babaanne Aklibasinayenigelen hem öz kizi
Ayfer Yepyenikarakter hem de kaybettigi sevgili oglunun biricik hatirasi
Eda Masumtorun´dan af dileyerek yaptigi tüm yanlislari iki dakikada düzeltecektir...
-
Eda Gözügecacilan artik eskisi kadar da salak degildir tabi ki... Orhan Gencebay misali "Hatasiz kul olmaz!" der, annesini-babasini, halasini ve kendisini yillarca üzen babaannesini af eder...
Böylece sadece bir gecede yepisyeni bir masal baslar... 
-Adsiz Holding´in geleneksel balosuna tüm Istanbul´un is dünyasi ve de sosyetesi davetlidir...
-
Serkan Canindanbezmis sadece sevgili babasini kiramadigi icin insan icine cikmayi, yani o davete katilmayi elbette basina gelecekleri bilmeden kabul etmistir...
-Az sonra ayni davete yaninda sevgili babaannesi
Mardinli Hanimaga, halasi
Ayfer Muradaerdi ve artik herkesin yakindan tanidigi
Efe Cokmutlu ile [B]Eda [/B
]Intikammelegi de gelmez mi?
Yani ise bak... tüüüh... be.... tesadüfün böylesi...
Sonra... haliyle... Yani tüm dis güzelligi ve zerafetiyle herkesin gözlerini kamastiriran
Eda Acilarinkadini kendisini Italya´da - Mitalya´da okuyor zanneden eski aski yeni düsmani
Serkan Saskinrobot´a hayatinin en fena 3. - 4. filan sokunu yasatir...
-Cünkü son günlerde boyali magazin sayfalarini süsleyen
Mardinli Ünlümüünlü asiretinin, dillere destan sinirsiz zenginliginin biricik varisi
Eda Osimdiprenses ile ilgili haberlerden bihaber olan tek kisi vardir yeryüzünde, o da
Serkan Disakapanik´tir.
Ama elbette korkunc olaylar bir gecede bitmez! Kader aglarini örmüstür... Iki ters bi yüz... Iki ters bi yüz.... sonra düz haroso....

-Kendi elleriyle hayatindan ite kaka zorla cikartigi eski aski
Eda Dünyagüzeli´ni baska bir erkegin kolunda gören ve kiskancliktan kuduran
Serkan Burnundansoluyan ertesi günü koskocaman bir sok daha yasayacaktir...
Hem de hic beklemedigi bir anda, hic beklemedigi bir yerde... Yani kendi sirketinin yönetim kurulu toplantisinda karsisinda dimdik ayakta duran kadin bir daha hic karsilasmayacagini sandigi
Eda Artiknefretdolu´dan baskasi degildir...
-
Serkan Bihaber´den habersiz is ceviren
Efe Süperkahkül,
Selin Cokkararsiz´dan sadece bir telefonla satin aldigi
Adiolmayan Holding´in (% 45 miydi?) hisselerini bir gecede
Eda Bolatzede´ye devretmistir...
-Böylelikle normalde stajyeri olmayacagi
Hâlâadiyok Holding´in en büyük hissedari ve dogal olarak da en yetkili yönetim kurulu baskani
Eda Yakargecer´dir...
Ay... özür dilerim... yani... eglenmek icin basladim yazmaya... yazarken icim sisti... dedim bir dur kadin.. .bir dur bakalim noooolcak...
En güzeli herhalde bundan böyle göreceklerimize dayanabildigimiz kadariyla gülmek, hic bir gelismeyi hak ettiginden fazla ciddiye almamak ve en önemlisi de sadece sacmaliklarla dalgamizi gecmek olmali.... Bundan sonra böyle... biz degil.... böyle düsünmemize sebep olanlar düsünsün gari...

Saglicakla, sevgiyle kalin...
Yer imleri