Sevgili FireButterfly arkadasimiz da yazmis... Kerem bence de cok cok iyiydi rolünde ama bu davranis Serkan karakterine cok ters düsmedi mi be canlarim...
O Serkan ki... Nam-i diger Robottur kendileri... Bakiyorsun, etten kemikten, yakisikli, saglikli bir genc adam ve cok güzel bir genc kadin... Birbirlerine deli gibi de asik...
Iste bu iki insan uzun bir ayriliktan sonra ilk defa basbasa kaliyorlar... Ve bir dusun altinda sirilsiklamlar... Birbirlerini adeta miknatis gibi ceken genc ve saglikli iki beden... Aralarindaki mesafe bir iki santimetre var yok... Gözleri birbirlerine duyduklari özlemle hafifce kayiyor, bakislari asklarini, isteklerini sessizce haykiriyor... Eller kendiliginden harekete geciyor, sevdigi insani oksamaya basliyor... Buraya kadar hersey normal yani gayet dogal....
Ama dudaklar var ya o dudaklar...

Iste o oyunbozan hain dudaklar asla kavusmuyor...

NEDEN?
Cünkü o dudaklar bir birlesirse var ya.... Serkan Bolat mahvolur! Cünkü meshur kontrolünü kaybetmis olur! Ve bir robot asla kontrolünü kaybetmez!

Aman otokontrol kaybolmasin neme lazim...
O dusun altindan nasil ciktiklarini bilmiyoruz.. Islak giysilerinden nasil kurtulup nasil kurulandilar göremedik...
Serkan gece ayakta duramiyordu zavallim Eda´yi görünce de iyice pelteye dönmüstü... Bu sartlar altinda acaba pijamalar nasil giyinildi? Serkan yatagini.... Eda o kanapeyi nasil buldu?
Bilmiyoruz... Bir de baktik.... Aaaa... Eda misil misil bir koltukta uyuyor... Serkan eski robot haline dönmüs, o kadar ickiye ragmen ufacik bir bas agrisi bile hissetmiyor...

Bakin bu mesela bence hic de normal degil! Ve daha aralarinda gecen ilk cümleyle kiyamet kopuyor...
Hayir yani... Bizim gözümüzün önünde sevissinler demiyorum elbette... Meraklisi degiliz... Ama biliyoruz ki, bu cocuklar daha önce sevistiler! Birbirlerinin bedenleriyle tanistilar... Aksi olsa Serkan Eda´nin hamile olabilecegini neden düsünsündü ki... Bunlari da ben yazmadim, siz yazdiniz!
O zaman simdi ayni genc insanlarin, birbirlerini ilk günkü kadar seviyor ve birbirlerine bunca özlem duyuyorken kendilerine böylesine hakim olabileceklerine, o geceyi ayri ayri yataklarda gecirdiklerine inanmamizi mi bekliyorsunuz? Bakin bu mesela hic mi hic normal bir sey olamaz...
Kardesim neden böyle yapiyorsunuz? Öyle yazin ki o sahneleri, sevismeyeceklerse birbirlerine burun buruna kalacak kadar yakinlasmasinlar... Aradaki mesafe uzun olsun, namuslari korunsun... Itiraz eden mi var? Tabi ki yok...
Yok ama eger... Birbirlerine bu denli yakinlasiyorlarsa hic degilse duygularina yenilsinler, öpüssünler veya öpüsür gibi yapsinlar, ertesi gün ayni yatakta uyansinlar...
Izleyenler ne izledigini anlamadiklari icin aptala dönmesinler... Kimse aptal yerine konuldugu kuskusuna kapilmasin... Cok mu zor?
Sevgiyle kucakliyorum hepinizi.... Kolayliklar diliyorum......
Yer imleri