Bölümden sonra cevap verdiğim için artık biliyoruz. Ses kaydını kullandı ve gitti Kaan. Konu eğer Ferit anlatmazsa kapandı. Hani olur da bir gün çıldırır Selin'e nefretinden her şeyi anlatır Eda da biliyordu ama o kız bunu sana karşı kullanmadı diyebilir. Kapanmış olması daha iyi tabi senin dediğin gibi. Artık bir işe yaramaz. Eda'ya patlamasın bu Selin ve Ferit sırrı. Serkan üzülür diye anlatmıyorum dedi. Selin'den beklemez ve araları bozulur diye söylemem dedi. Dünya Serkan Bolat'ın etrafında dönüyor. Selin evlenemez. Evlenirse Ferit'e söz hakkı veremez. Eda görevini yerine getir. Eda git Selin'i ikna et İtalya'ya gitmesin. Engin bu kadar yeter sonra konuşuruz. Mantıklı olan Selin ama ben Selin'e dönmem.
Haftaya da düğün yok gibi. Zaman yavaş işliyor dizide. Yalnız Eda bir yerlere gidiyor yine. Bu sefer yolculuk nereye acaba? Serkan da takip ediyor. Hastalık hastası adam hastalanıyor. Eda bırakma beni ben de seninle geleyim diyor. Eda bunu da kendisinde olmamasına yorar o zaman. Sayıklarken saçmaladı der. Selin dir o ya der.Eda cığımız da biraz anlamamakta ısrarcı. Gerçi kız da haklı. Adamın söyledikleri ve yaptıkları tutarsız. Hem Eda'ya sitem ediyor hem de git Selin'i ikna et diyor. Kıskanıyor gibi tepkiler veriyor. Duyar duymaz elini bıraktı ya Eda'nın. Eda nasıl bozuldu? Durumu açıklamak için şaşırdık dedi. Tüm bu tepkilerden Serkan'ın Selin'e aşık olduğunu ama bunu kabullenemediğini düşündü. Tahmin doğru kişi yanlış.
He bu arada özel soru tahminim de tutmuş. Eda'nın hikayesini öğrendik. Anne ve babasının evlilik yıl dönümlerinde gittikleri yerde istimlat duvarı binanın üstüne çökmüş. Kaza sonucu ikisini de aynı anda kaybetmiş. Trafik kazası değilmiş yani. 6 yaşında oyun için girdiği dolaptan çıkamamış. Yalnız benim anlamadığım babaannesinin ne gibi bir suçu var? Neden bu kadar tavırlı? Duvarı babaannesi yıktırmamıştır. Duvar çökmüş. Tahminen anne ve babasının evliliğini onaylamadı. Yıllardır torununu görmeye gelmedi. Eda da bizim ona ihtiyacımız yok dedi. Halasıyla yetindi. Belki el öpmeye gittiler Eda'yı da alıp ama kadın konaktan kovdu. Artık bunları da babaanne karakteri gelince öğreniriz.
Efe Akman dedikleri karakter mi gelecek diye düşünmedim değil. Peyzaj mimarıymış kendisi. Eda da hayran hayran bahsetti. Serkan hiç hoşlanmadı. Teklifi reddedildi. Babaannesiyle bir alakası olmaz o zaman. İleride şirket zor duruma düşerse belki bir Holding ile birleşme kararı alınır batmamak için. Bu da Yıldız Holding olur.
Neyse şimdi ileriki bölümleri bırakalım. 11. bölüm bir dönüm noktası diye düşünüyorum. Çünkü sözleşme bitti. Eda ben nişanlısı değilim deyip gidiyor. Serkan ya Eda'yı geri getirecek gitme diyecek. Ben Selin'e aşık değilim. Sen her şeyi yanlış anladın. Hem benim kalbimde başka biri var deyip ipucu verebilir. Eda da anlar yani o kadar da değil. Tam anlamıyla açılmamış ama birbirine adım atmış iki insan olurlar. Serkan söz konusu olduğu için beklentimi yüksek tutmuyorum. Aşk itirafı gibi.Eda daha Aydan'ın elini tutacak. Gurur Aydoğan Eda için değil Aydan için gelmiş. Alptekin'i kıskandırdı. Ters köşe olmazsa Efe de Serkan'ı şirkette sinir etmek ve kıskandırmak için tahminen birkaç bölüm sonra gelir. Serkan Eda ile sevgili olsa bile alışkanlıklarından kolay kolay vazgeçemez. İş için Eda'yı ihmal eder. Eda da gider Efe ile çalışır. Hadi bakalım Serkan Bolat konsantre olabilecek misin işine? Mantıklı mantıklı durabilecek misin köşende? Serkan Eda'yı daha çok çıldırtır. Eda boş durur mu? Eda da Serkan'ı çıldırtır. Böyle böyle anlaşır giderler. Bir bakmışlar evlenmişler. İki de çocukları olmuş. Tam da Serkan'ın anlattığı gibi. Eda'nın nişanlısı değilim lafını ayrılık kararıyla açıklayabilirler. Ortaya karışık bir yorum oldu. Sevgilerle...
Yer imleri