Sevgili DrivenToTears Yorumunuzu okudum.Çılgın fanlar konusunda bende size katiliyorum.Evet bende KübraYiğitciydim cok istedim onlarin kavuşmasini keza burada cokta yorumladik ama olayi hic yonetmene,senariste hakarete vardiracak kadar abartmadik.Biliyorum bunlari sosyal medyadaki cilgin fanlar icin kast ediyorsun.Bende KubraYigitci olmama ragmen o fanlara karsi olanlardandim.Ben senarist olsaydim zaten hic kimseyi takmazdim kendi bildigimi okurdum.Tabiki izleyici görüsu onemlidir ama sonucta bu benim işimse goruslere saygi duyup kendi bildigim yolda ilerlerdim.Fakat ne yazik ki senaristler sosyal medyanin cilgin fanlarindan bencede etkilendiler.Kerem Bürsin Amerika ya giderse uzaktan izlersiniz demissiniz.Ben aslinda bu durumun gerceklesmesini istiyorum evet Kerem Amerika ya gitmeli hatta neden geldigini anlamiyorum niye mi?Çunku cok iyi ingilizce konusabiliyor oscar li yonetmen le tanisikligi var Amerika da filmler cekmissin.Hollywood da zaten parlayacaksin neden acele ediyorsun ki?Yani demek istedigim ben Kerem in hollywood da is yapmasini isteyen sevenlerindenim.Evet Türkiye de cok basarili ama bana gore zaman kaybı.Bilakis Kerem Türkiye yi hollywood da tanitmali Bizden bir dunya stari niye cikmasin?Elimizde mis gibi Kerem Bürsin var.Türkiye den Türkiye yi hollywood da temsil edecek 3 isim var bana göre.Tuba Buyukustun,Kerem Bürsin ve Engin Akyürek.Bu üc ismin kimyasi cok farkli.Bu yuzden daha fazla zaman kaybetmelerini istemiyorum.:img-in_lo Umarim Kerem Amerika ya döner.Umarim Tuba ve Engin de.Tuba zaten artik bir dunya stari Turkiye den ilk kez emmy ye katilan tek Türk oyuncu.Aday olmasi bile bir basariydi.Tabiki Kerem Deren in cok buyuk etkisi var.Kerem Deren demisken keske seref meselesini Kerem Deren yazsaydi diyorum belki daha farkli seref meselesi olacakti.Bu proje tam Kerem Derenlik ti bence.Icinde aksiyon kismi ozellikle.Kerem in adaşi Kerem Deren le calismasini isterim Turkiye de kaldigi surece.
Yer imleri