İşte bu yüzden tamda bu yüzden Yiğit in şükürler olsun ki bişeyler döndüğünü anladığını düşünüyorum.Sağolsun çakma deniz o kadar çok pot kırıyor ki anlamamak mümkün değil.Önce görür görmez Deniz dedi tabi Yiğit de bunu söylediğini duyup yüzüne baktı daha sonra Tuna nın tavırlarından da işkillendiğini düşündüm.Evet herkez telaş içinde zuzuya yardım etmeye çalışırken Yiğit sanki kafasına saksı düşmüş gibiydi.Hastane sahnesindede İrem zuzuyu görmek isteyipte herkesten önce koşturup bide üstüne o benim kırk yıllık arkadaşım deyince bence taşlar sonunda yerine oturdu.Ben Yiğit in Deniz e söylediği konuşmadan da kıllandım senin sayende oldu yoksa asla konuşamazdım falan deyip bence zuzuyu konuşturmaya çalıştı ayrıca çakma denizi niye odaya çağırdı tabiki de onları yüzleştirmek içindi toplantıdan sonra zuzuya söylediği itiraf gibi konuşmasında bütün gece düşündüm demişti zuzuya.daha sonra çakma deniz konuşurken dedi ya küçükken körebe oynadığımız diye Yiğit de dediki biz hiçbir zaman körebe oynamadık diye şimdi Yiğt te bir oyun oynuyor bence daha neler olduğunu tam anlamadı o yüzden rol kesiyor onlara
Yer imleri