Bundan sonrası için artık seyirci Yiğitin oyun oynadığına inandırmaya çalışıyor kendini.Şayet öyle bir senaryo yazılırsa pek çok tutarsızlık olmasına rağmen geriye kalan tek çıkış yolu bu gibi görünüyor çünkü onun aşkı artık aşk gibi değil de takıntı gibi görünecek,kim Deniz Aslansa ben ona aşığım yeter ki Deniz Aslan olsun:img-hyste:img-hyste
Eğer Yiğit oyun oynadı diye yazarsanız şöyle ortaya çıkmasını isterim.
Yiğit yine geçen ki gibi Denizin kardeşiyle karşılaşsın ve Denizin ailesiyle görüşmek istediğini Denize süpriz yapmak istediğini söylesin.Tabi bizim kızları da aile çağırınca küs olsa da gitmek zorunda kalsınlar.Gelsinler konuşarak bahçeye giderken şakkk Yiğit Balcı,bizimkiler
böyle bir ifade alsınlar zaten yalan da söyleyemezler bu lanet oyunda biter:img-tomat
Yoksa bir yemek ayarlayıp iki Denizi de çağırıp onları sınayan ve gerçeği bildiğini söyleyen Yiğit Aslan(Tabi evlendikten sonra Yiğit Aslan soyadını alacak içime doğmuş ondan şey ettim:img-hyste) pardon Yiğit Balcı istemem.
Zaten Yiğit isim benzerliğinden şüphelenip bir Denizin dosyasını incelese tüm bilgilerini bulur da uzattıkça uzatıyorlar.
Ayrıca atv sitesinde dizimiz Dizi Tvye konuk olmuş izlerken bir an İDK tanıtımı sandım tam aşk dörtgeni ama İDK geri dönüyor senaristler çıkın o kafalardan.
Dizinin reytingi gene iyi gelmiş maşallah diyorum ama pazar gününde sıkı rakipleri olmaması en büyük avantajı .Yaz sezonundan geçen pek çok dizi gün değiştirecek bize büyük ihtimal rakip gelebilir. Ayrıca aynı yapımın iki projesi Baba Candır ve Seviyor Sevmiyor rakip mi olacak o da soru işareti:icon_whis
Baba Candırın Haluğu sevgili Uraz selamını aldık canısı:img-wink:
Merak edenler için
https://www.instagram.com/p/BJzdi1-g...y=urazka&hl=tr
Edit:Yeni sezon tanıtımlarında Zeynepi beğenmedim çiçekli bir elbise giymiş yaz sezonu değil kuzum kış sezonundayız azıcık abiye bir elbiseyle bekliyordum ve düz saç istemiyordum galiba sevemedim yani:img-beee:
Yer imleri