Bizim dizide hiç bişey olmaz ben bunu anladım. Gene bu başlığı da aynı serzenişlerle kapatacaz.
Bizim fanlar twittoşta birbirini yerken, bodrum masalınının ve diğer dizilerin fanları seviyor sevmiyor yazarlarını gördükten sonra size binlerce teşşekür ederiz, minnettarız yazmışlar.
Bu bile kabus işçilere ve senaristlere en büyük kapak.
Ama yenide güzel günler güneşli günler göreceğiz inşallah.
İnşallah Bu bölümden sonra yiğit denizden uzak durur. Hatta takmasın onu tek sağlığını düşünsün.
Ayrıca Tunanın bende masum olduğunu düşünmüyorum. Çoğu şeyi bilerek, görerek isteyerek yapıyor. Anlıyor ama anlamamazlıktan geliyor. Deniz yanımda olsun gerisi önemli değil diyor. Hatta deniz bu yiğiti iki gün görmese beni sever diye düşünüyor. Denizin kimi sevdiği ne için onun yanında olduğu önemli değil sadece olsun. Ben Tunanın sevdiği gibi sevilmek istemezdim.
yiğit gibi de sevmek istemezdim.
Artık yeni bölümde çok özel bir sahne yazmazlarsa ki bence tüm sahneleri tunasına yazar bu senaristler yiğit-deniz isteyen yok. Yiğit severlerin tek istediği yiğidin karakterini bozmadan mutlu bir şekilde amerikaya dönmesi.
İstedikleri karar Tuna yazabilir.
Ama Tuna sever arkadaşlar alınmasın ama senarist Tuna olayını o kadar abartı ki annem bile ki (annemin çok ilgisi yoktur) bu çocuğu çok seviyorum ama niye bu kadar fazla gözüküyor, sen bilirsin bi tanıdığı dayısı falan mı var dedi. 60 yaşındaki kadın bile bunu diyorsa senarist veya yapımcı sayesinde gökhan sever ve bazı izleyicilerin gözünde resmen yiğit kirazcıyı ne hale düşürüyor. İşte yapımcının yada senaristtin yiğiti ve gökhanı bu düşürdükleri duruma ve fanların kavgasına neden olmasına sinir oluyorum, inşallah ellerinde bu yaptıkları patlar :) (annem bölümü izlemiş fragmanı görünce bu kıvırcık oğlan diye sordu yanlış anlaşılmasın bende dediğini yazdım).
Bide şu akadaşlarını öven site varya oda devamlı Tunayı övmesi bazı insanların bunu öyle düşünmesine neden olmasına sinir oluyorum.
Yer imleri