Cihan, Aksel, Melis resmi gelmis eger gercekse, 38i gecip, 39u hemen alsak, mümkün mü?? sofa
Cihancigimin ve damadinin bölümü... nasil dayanacagim ben simdi bunu bilerek onca gün

Cihancigim ne güzel almis ariza damadiyla, yaratik kizini yanina yemege cikmis. (Resmi görünce kendimden gectim

) Malum Keremi ne yemege cagirdi, ne yemege cikardi, sonunda kizi elinde kaldi... Akillanmis, aferimmmm

"Bak Aksel, Melis hassas, cok hassas, yasadiklarini hissettiklerini derinlerde yasiyor... Biliyorsun Keremin onu aldattigini(!) düsündügünde, kardesinin sacini kesti... Simdi birde sen aynisini yaparsan bütün okulu elinden alamam... Hem Kerem beni dinlemedi, askisi kizimi birakti, diger kizima kacti.... Sen sakin bunu yapma, Melisi üzme, taam mi, üzme.....Yoksa yine elimde kalir

"Yok yok üzmem merak etmeyin...Kardesimin saclarini kestigini tabiki biliyorum, bilmez olurmuyum, hatta kendisini bu konuda tebrik ve takdir ettim"
"Az durun askimin büyüklügünü ispat etmek icin balon ucurup geliyorum... Daha öncede Laserli gösteri yapmis, yol kenari romantik aksam yemegi hazirlamistim... Ben Kereme hic benzemem, Melise asik olmak icin yaratilmisim ben korkmaniza gerek yok"
Asktan adam Cihannn ve biricik damat Aksel sizi bekliyorum 44444444 gözle

Rtük kurbani zeykerin yan etkilerini yasiyorum, vurmayin 
Yer imleri