Aslında ben de çok çabuk başladılar diye düşünüyorum. Ama Hüsnü diyeceğini dedi. Ve Özgür Ozan de bu üzgün halini güzel oynuyor - hakkını vermek lazım. Ne salya sümük abartılı... ne düşüncesiz... eşini kaybetmiş ve içi yaralı birini tam dengesinde ortaya koyuyor.
Ve inanıyorum ki eğer bu Gonca hanım ile birşeyler düşündüyse senaristler yavaş yavaş ilerler ve Özgür Ozan da gerekeni yapar. Zaten o meseleden bir yıllık malzeme çıkarırlar. Yok tanışma faslı, yok yakınlaşma, yok sevme faslı... ondan sonra çocukları ikna... vs. vs. Uzun hikaye yani. Bence şimdilik fena gitmiyor.
Fena giden birşey varsa, bence Aylin ve Hakan meselesi. Yine her zaman ki saçma kıskançlık hikayesi. Yahu sokakta arabaya kadın şoför çarpıyor - Hakan bunu niye söylemeye çekinsin ki? Bu kadar saçma birşey olurmu? Ondan sonra da zaten gelişmeler belli... kıskançlık... kısa ayrılık... sonra belki hamilelik haber... barışma....
Bıktım doğrusu. Ben Hakan'ın yerinde olsam boşarım Aylin gibi huysuz birini. Adam ne yaparsa yapsın azar işitiyor... şimdi hiçbir şey yokken aldatan koca muamelesi görüyor. Buna gerçek hayatta kimse dayanmaz.
Ama tabii gerçek hayatta böyle bir kıskançlık da olmay. Medeni ve günümüzün insanlarında en azından.
Ama gel gör ki senaristler dizideki her çift için böyle hikayeler yazıyorlar...![]()
Yer imleri