Yeni bölüme dair en çok merak ettiğim Altanın durumu ve Feridenin bu isteme olayında sesini çıkarıp hayır demesi.Gerçi Emine meselesi yüzünden isteme olayı kaynadı bence artık,Allahın emri diyemeden Yalçın Emineyi kurtarmaya gidecek belli ki.
Kerem Altanın olduğu yere nasıl ulaştı acaba,ambulansı aramak yerine ona daha da zarar vermesin Kerem,bu bağı kesmeye geldim diyor çünkü,korktum bu lafından.Üstelik babası da Azizi durdurmanın yolu kalmadı artık diyor,umarım korkulan olmaz.
Feride-Aziz karakol sahnesi var bi de sanırım,Feridenin Azinin elinden tuttuğu,o sahneyi de baya merak ediyorum.2.fragman da çıkar bikaç güne umarım.
Bi sitede şu özetimsi yazıyı buldum,bilmem doğru mu.Altanın bulunmasına Abdulah Efendi yardım ediyormuş.Hiç şaşırmadım.Feride ve Aziz hakkında bi şey yazılmamış.
En heyecanlı gelişmelerin yaşanacağı dizinin bu bölümde Emine’nin kaçırılma haberi Feride’yi istemeye gelenleri telaşa sokar. Aziz, Emine’nin peşine düşen Altan’ın vurulduğunu öğrenir. Aziz ile Yalçın bir olup Emine ve Altan’ı bulmaya koyuluyorlar.
Kerem, ağabeyi Aziz ile babası Tahsin’e yeni bir oyun kurmaktadır. Oyuna Yalçın’da katılmak zorunda kalır. Bu oyun herkesin hayatını değiştirir.
Fırat ve Sultan hastaneye kaldırılan Madam Aneta’nın yanından hiç ayrılmaz. Aziz’i elde etmek için yeni planlar kurmaya başlayan Nehir, Kerem’e iş birliği teklif eder.
Mezcup, Emine ve Altan’ın bulunmalarına yardımcı olur. Altan bulunduğunda durumu çok ağır olduğundan hastaneye kaldırılır. Altan iyileşebilecek midir?
Arkadaşlar hepinize merhaba, nuro arkadaşım özet için teşekkürler resmi sitede hala ne özet ne fotoğraf yok bence özet doğru çünkü bir masa etrafında Aziz babası Kerem ve Yalçın vardı. Aziz ve Yalçın bir oluyorlarmış Emine ve Altanı bulmak için bu da iyi en azından Altanın hastaneye kaldırıldığını öğrendik bu da iyi bişey şimdi Emine Altanın yanına gider hayatını kurtardığı için bol aksiyonlu heyecanlı bölüm bizi bekliyor arkadaşlarnuro arkadaşım tekrar teşekkürler özet için
nuro (Bugün)
Şu an 35 kullanıcı var. (2 üye ve 33 konuk)
Yer imleri