Günaydınlar sevgili kabinemgil vede umutları tükanmeye yüz tutmuş forumum:icon_sorr
yasemin dün öğleden sonra yerimde olmadığım için anketini cevaplayamadım.Akşamda sayfa açıktı ama başka işlerle uğraştığım için yanıtlayamadım.Şimdi allah izin verirse yanıtlayacağım.
Evet başlıyalım bakalım;
1-Bu hafta en beğendiğiniz sahne hangisi?
Boran'ın yeter be deyip masaya vurduğu sahne
ve ilk başta Muharrem silahı indirince Sıla'nın Boran dedikten sonraki kafasını hayrı anlamaında sallaması ve arabasına atladığı gibi yola koyulması ve akabinde kendi kendine konuştukları
2-Bu hafta en beğenmediğiniz sahne?
Sıla'nın biberi bahane edip Boran'a akşam yemeğinde çıkışması.(hem kendi mutsuz oluyor hem Boran'ı mutsuz yapıyor)
ve kekremsi tat muhabbeti
3-bu hafta bulduğunuz gereksiz sahne varmı?
Narin'in sabah evden işe gitmek için çıkarken başörtüyü atması ve elinde laptop,ayağında topuklu ayakkabı 40 yıllık iş kadını havalarında işe gitmesi
4-Bu hafta en yoğun hissettiğini duygu?
Sinir(Ekranı kıracak hale geldim)![]()
5-Bu hafta en beğendiğiniz performans kime ait?
MAA(Aşkını ve mutsuzluğunu güzel yansıttıığı için)
CD(nefretini ve sevgisizliğini bize hissettirdiği için)
BY(Bir insanın gözü dönüp abisine bile nasıl silah çekebildiğini gösterdiği için)
6-Bu hafta aklınızda kalan replik var mı?
kekremsi tat repliği![]()
7-Bu hafta sinir olduğunuz yada nefret ettiğiniz kişilere yenisi eklendimi?
narine kızıyordum şimdi katmerli oldu,aynı şekilde sılayada
ve bonuslu soru:))
8-fesleğen+Boran+su sahnesinde; fesleğen mi yoksa su mu olmak
isterdiniz?
Şimdi ben buna ne cevap vereyim![]()
Bu sorunun bana göre şekli yokmu?:icon_whis
ben Boran olsam nasıl olur:icon_whis
hani Boran kadar olmasada elimden geleni ardıma koymam:img-hyste
Günışığı;eminimki klip çok güzeldi.Sana anlattım akşama bir daha deneyecem.benim umut bakanım yaparda güzel olmazmı?:good:
Ayrıca teşekkür ederim.Hilalden cevap bekliyorum.Hilal kestane kebap acele cevap:img-wink:
Bugün özet gelir forum biraz canlanır belki.Bakalım özette neye şaşıracaz:img-hyste
Yer imleri