Size göre hangi oyuncu bu ödülü kazanmalı? Akademi hangi oyuncuya ödülü verir? Anketi oyladıktan sonra bu konudaki görüşlerinizi de yazarsanız sevinirim.
Colin Firth (The King's Speech)
James Franco (127 Hours)
Javier Bardem (Biutiful)
Jeff Bridges (True Grit)
Jesse Eisenberg (The Social Network)
Size göre hangi oyuncu bu ödülü kazanmalı? Akademi hangi oyuncuya ödülü verir? Anketi oyladıktan sonra bu konudaki görüşlerinizi de yazarsanız sevinirim.
"I want you to make a list of all your favorite things, and I want to be on it."
~Ignite Me
Biutiful'ı izlemedim ama bana göre Javier Bardem Oscarlık performansını zaten Mar adentro'(The Sea Inside)da sergilemiştir. Filmdeki performansını görmesem de adaylığı fazlasıyla hakettiğine eminim.
Jeff Bridges da aynı şekilde. True Grit'i de izlemedim, ama performansı her zaman çok üst seviyelerde.
Jesse Eisenberg (Mark Zuckerberg'den bile daha iyi oynamış kendisini dedirten performansı ile) ve James Franco (tek kişilik 127 Hours şovuyla) çok sevdiğim oyuncular, ikisinin de pek çok filmini izledim. Gönlüm her ikisinden de yana ama oyum James Franco'ya, çok başka bir aktör çünkü.
Colin Firth zaten baba. The King's Speech'teki performansı olağanüstü, döktürmüş adeta. Akademi'nin oyu ondan yana olacak diye düşünüyorum. Jesse Eisenberg ve James Franco alamasa da sevineceğim. :img-yes:
Konu cenup tarafından (27-02-11 Saat 15:46:04 ) değiştirilmiştir.
"I want you to make a list of all your favorite things, and I want to be on it."
~Ignite Me
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri