Şurda Ferhat coollaşsın diye direniyoruz legendsnur koysun :img-hyste:img-hyste Direnmek dedim de Diren de olabilirAma Aslı pamuk kalpli ya (!) Yeterella da koyabilir.
:img-hyste:img-hyste
Ben o orman sahnesine bakıyorum Aslı nın plan yapıp oraya gitmiş olması mümkün görünmüyor. Ayhan ı akşam aramış mesaj atmış belliki. Ama notu yanına alıp gitmiş olmasıda planlı gitmesini gerektiriyor. İşte bir denklem daha.Erkan bey bu konuda bir replik bekliyorum. :) Aslı bi açıklayıversin. Ya da vaz geçtim Aslı Ferhat ı terk ettiğini 2. dakika da unuttu malum ben de bu kısmı unutabilirim.Alıştık sıkıntı yok
Şimdi Azad ile birlik olup Namık tan intikam alacaklar. Peki Yeter cim ya sen .. Sen yaptıklarına bedel olarak ne ödemek istiyorsun? Ya da brn seni biliyorum Çok çektim ben diyorsun bedeli ben ödedim diyorsun ama hayır yanılıyorsun.SEN akılsızlığının bedelini ödedin Çocuklarında senin gibi bir anneleri olduğu için bu bedele ortak olmak zorunda kaldı.
edit: Yazdım bile @lavinya cım nasıl beğendin değil mi ..ben de beğendim legendsnur :img-hyste:img-hyste:img-hyste
Yer imleri