20. bölümün özeti; :img-hyste
Spoiler İçermektedir
Sevgili Jetlee ellerinize sağlık :love01:
20. bölümün özeti; :img-hyste
Spoiler İçermektedir
Sevgili Jetlee ellerinize sağlık :love01:
Resim var.
Birce, yönetmen ve ekiple yatta foto var
çekim de olmuş..
kısaca Yat ta bir şeyler var
bizim havaalanı uçağı bence YAT olarak bize geri döndü
Aslı bu kez Ferhat la binecek Yata :) umarı terk eder onu ahahahah
ama sahne pozitif..çünkü o fotodan aldığım enerji bu...kısaca romantik şeyler gelebilir..
Bu arada HÜLYA dan bende çok fena şüpheleniyorum..
ip ucu: katil uşak :img-hyste
EK: Birce nin dün akşam paylaştığı story de ENKAZ dan bahsediyor..
Enkaz olan sahne umarım yat sahnesi falan yada romantik sahne değildir...
KENDAL..Erkan beyin yarattığı bir karakterdir. Ona Kendal dememiz hakaret değildir.Aslında onure edicidir.
Güncel hayatımda bir kaç lakabı olan biri olarak söylüyorum bunu..lakap kötü bir şey değildir.
önemli olan hitap şeklidir..hakaret içermediği sürece ...
ama amaç eleştiri ise lütfen açık olsun herkes..yoksa kimse kimseyi asla anlayamaz.
Geriden geliyorum, daha yorumlari bile okuyamadim... Bölümün biraktigi tatsizlikla hic hevesim kalmadi...
Evet maviside var ama nadir. Adamin elinde boyayi görünce sakin bilardo masasindan olmasin dememe kalmadi, oldu. El o yesil kumas kisma dokunmaz bile. Sadece toplari dizersin o kadar. Nereden nasil geldi o ele o boya?? Bu kadar büyük sacmalik olabilir mi?... Yazdigimi bir yere baglayayim derken az mantikli olmali insan. Bu kadar karsidakini aptal yerine koyamazsin.
Tebesir bile cikmaz ele. Sadece biraz kayganlastirir o da eger tutma yerini gecmis tebesir kismina dokunmussan. Yazdim oldu deniyor ama olmuyor iste. Mantiksizligin dibinin dibi... Kabul edilir bir hata degil kendi adima.
Öküz, maganda... Ferhata bu sekilde hitap etmek, öküzlere magandalara hakaret oluyor artik...
Basta o kadar iyi anlamistim ki onu, hala daha anliyorum ama yasadigi acilara, cocuk yasta hapse düsmesine, sevgisizligine, sertligine cok üzülsemde, öyle bir kanirtiyorlar ki artik midem bulanir oldu.
Asli ile beyaza evrilecek ferhat beklerken, ne oldugu belirsiz bir yaratiga dönüsmeye basladi. yürüyüsü, durusu, bakisi, oturusu ve konusmasi... Rezil ötesi...
Birak acimayi, üzülmeyi, bi git surdan be adam der oldum... Her bölüm daha beter oluyor resmen...
Lütfen Asli hamile filan olmasin. Su anda yapilacak en büyük hata olur bana göre...
Reytingler düsmüs... cogu giden totalden ki total gittimi gider dönüsü yoktur...
Takkeyi önüne koyup düsünsün biraz senarist bey...
Istenilen bolulu leon degil, kaba bile olsa "NORMAL" davranislari, konusma tarzi olan bir adam...
Hapse giren-girmis insanlara hakaret bu Ferhat...
Ben Handan’a da guvenmiyorum..... hep oturup sadece laf sokuyo gibi gorunuyo ama, arka fonda ne isler karistiridigini bilmiyoruz..... Asli’yi, Ferhat’i takip ettiren Handan bile olabilir.... cunku daha once de Ferhat’in pesine birilerini taktigini biliyoruz.... Cuneyt de, Ferhat’i kayita almisti ustune suc atmak icin... Handan herzaman icten pazarlikli bir kadin gibi gorundu bana, ve Ferhat’i her zaman ayak altindan da kaldirmak istedi... o yuzden bir acigini yakalamaya da calisiyo olabilir.....
Diger’i de Mellisa aklima gelen.... Ferhat’dan intikam alicaksa, Asli en mantikli yol......
Abla niye boyle takip ettirsin falan, benim aklim almiyo bu hikayeyi.... yada niye kardesini oldursun... tek parallel iste Namik/Yeter hikayesi... ve ortada olan sirlar... eger boyle bir durum olursa, o zaman da iste Aslinin aile sirlari yuzundendir... ama yine de kafama oturmadi....
Namik’la, Ferhat’in dusman olma karsi taraflara gecme halkasina girmeleri gerekiyo yakinda.... Idil ve Handan bakalim bu konuda ne yapicak ilerde.... ben Ferhat’in belki gercegi Handan’dan duyabilecegini de dusunuyorum.... bu kadin 4’uncu bolumde soylemisti Idil’e FERHATI TAKIP ETTIRDIGINI.... biraktigini nerden biliyoruz? 4’uncu bolumde IDIL hamile oldugunu ogrenmisti.... ASLI’ya yansicak konu..... 4’de, FERHAT icerden ufuren kim sorusunu sormustu, CEVABINI ALDI.... YIGIT’i satmisti Handan, yani YETER’in Yigite gittiginde soylemisti NAMIGA, Yeter’i evden gondersin diye.... SONRA Gulsum’un sirrini doktu ortaya.... bu kadin bir acik bence kesin kolluyo....
EDIT: IDIL hamile oldugunu ogrendiginde, NAMIGIN gecmisini ve FERHAT’in BABASI oldugunu ogrenmisti.... SO BU CUCU’ye yansiyabilir.... HAFTAYA bence FERHAT bu gercegi OGRENEBILIR!
bir FLASHBACK vardi.... TATTOOO yu gorduk.... hala bekliyorum ya.... nedir nedir nedir.... anlamini vermiceklerse, ne koyusonuz tekrar flashback olarak hatirlatiyorsunuz.....
CUCU de ne CUCUymus..... little man syndrome
Yatta kötü birşey olmuyordur. Çünkü devamında siyah deri ceketli Ferhat, pembe süet mantolu Aslı'yla yine tatillerde (İdil style). Kötü birşeyler olsa, tatile gitmezlerdi di mi ama?
Evsizlikten İstanbul'da gidilmedik butik otel bırakmayacaklar.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri