TurkeyStyler Nickli Üyeden Alıntı
reyting konusunun daha fazla uzamamasi dilegiyle konuya aciklik getirmek istiyorum;
SBT sirketi reytingleri ölcmedi, sadece analizlerini yayinladi. Tam olarak nasil yapildigini bilmiyorum ama reklamcilarin gecici süreligine isini görecek bir sistem gelistirildi, yeni bir sirket reyting ölcme ihalesini kazanana kadar SBT olaya el atti diyebiliriz. TRT'nin SBT'de olma nedeni de büyük ihtimal SBT'nin ücretsiz analiz sirketi olmasi, ihaleli sirketler ise ücretli, yani kanallar ancak sirketlere para ödeyince reytingleri yayinlaniyor. Baska nedenleri de olabilir tabii. Yani biz istesekte istemesekte bundan sonra SBT'nin degil TNS'in reytingleri önemsenecek. (yanlisim varsa düzeltin)
* * * * *
Dizinin fragmanina gelirsek; cok begendim. kaliteli yapim oldugu zaten belliydi, atv'nin belki de en iddiali dizisi. en cok ta dizi isminin yazildigi sahneyi begendim, animasyonu ,yazinin font'u , sekli vs. cok güzel. herseyi en ince detayina kadar düsünmüsler
fakat gözüme - daha dogrusu kulagima carpan birsey oldu; fragmanin basindaki ''müzik'' ''Unutulmaz'' dizisinden degilmi? yapim sirketiyle müzisyeni ayni olmasi lazim bu durumda. Bi aralar ''Ask ve Ceza'' da da Binbir Geceden bir parca kullanilmisti, hic hosuma gitmemisti. aynisi bu dizi icin de gecerli.
Yer imleri