valla ben diziyi düzenli izleyemedim ama hazal kaya ve tardu flordun yan yana çok güzel olmuşlardı. ikisinin ilk tanışma sahnesine denk gelip devamında da göz atmıştım mesela. şurada daha kaç bölüm yayınlanmış bir dizinin çift uyumu yüzünden biteceğinin iddia edilmesi komik.. kaç bölüm yan yana geldiler de uyumsuzluk yüzünden dizi tutmamış olsun.
ben hep şöyle düşünüyorum partner uyumu denen birşey yoktur. iyi senaryo ve iyi yönetmenle normalde yan yana bile düşünemeyeceğin herkesi öyle güzel yakıştırırsın ki.. çünkü mesele yan yana güzel fotoğraf vermek değil, mesele iki karakterinin uyumlu ve güzel yazılması. ben elveda rumeliyi çok seven bir izleyici olarak son yaz'ı sevemedim sebebi de dizinin gözüme çok dağınık gelmesi. yani yeni başlayan bir dizi gibi değil de çook uzun zamandır yayınlanıyormuş gibi başladı. insanı içine alacak bir konu yoktu bence. ve de çekimleri vs fazlasıyla elveda rumelinin aynısıydı ki elveda rumelide çok sıcak çok farklı bir hava vardı. dizideki tek sorun izleyiciyi içine alamaması oldu. eğer bitecekse verilen emek için çok üzüleceğim gerçekten.
Yer imleri