Bende yorum yapmak istedim yanlış anlaşıla bilirim baştan belirtiyim.
Kanal neden suçlanıyor ki.? elli bin kere 1.tanıtım fragmanını veren kanal hangi kanal? ATV. eee diğer bölüm tekrarları olsun fragmanlar olsun döndü dolandı .
İzleyicileri veya senaristleri suçlayın. Oyuncuları asla suçlamam Tardu Flordun''u severek izliyorum. Diziyi izlerken gözlerimi alamıyorum ama diğer izleyicileride düşünmek lazım . aslında bakılırsak savaş sahneleri bayabir artmalı 2.bölümdemi ne oldu sanırsam diğerleri eminenin davet düzenlemesi , üvey babasının başka bir kadın ile eğlenmesi , vs vs .. böyle sahnelere ara verilip savaş daha çok ön plana çıksaydı bu dizi bitmezdi. bu benim görüşürüm herkez buna katılmaya bilir ama benim için bu böyledir ve kanalın hiçbir suçu yoktur. tarihini öğrenmek kim istemez ki? ama savaş göremiyorum ben pek ? asıl sorun burda. bir adamın başka bir kadın ile eğlenmesini , davet düzenleme planların ön planda olduğunu görüyorum ve aşkın. :img-wink: (Tardu bey söylemişti halkımız aşk istiyor diye siz gözümüze soktunuz savaştan çok
aşk sahneleri izlenilmiyormuydu? Emine'nin aşık halleri falan. )
Suç Tardu bey'de demiyorum buarada suçlu olan oyuncu değil.
senarist.
bunlar olmıcak diye birşey yok ama az olsun sıkmasın neyse olan oldu ben bekliyordum zaten ama şansımızın olduğunu düşünüyordum . yazık oldu ne diyim.
iyi yorumlar .
Yer imleri