Dizi bitti.. Gercekten üzülüyorum bunu yazarken. En son bitmeyi hakeden diziydi Son Yaz. Bazi arkadaslar neden kanali sucluyorsunuz diyor. Ben anlatayim.
- Birincisi kanal sabirsiz. Ilk bölümde yanilmiyorsam AB'de 4. olmustuk. Onu kötü bulup pes etti. Birinci bölümden sonra hic tanitimlara agirlik verilmedi. Sizin bahsettikleriniz tanitim fragmanlari.. Onunla bitmiyor is.
- Ikincisi kanal diziyi 4. bölümde bitirdi. Bu öyle 4 bölümle degerlendirilecek bir dizi degil. Bunu elestirmenler bile vurguluyor. Kanal cok sabirsiz. Biraz beklemesi lazimdi. Bastan beri zaten bilinen bir sey bu: Dönem dizilerinin bir özel vakite ihtiyaci var oturmasi icin, hele konu bu kadar hassas ise.
- Ücüncüsü ise kanal bir gün degisikligine bile gitmeden bitirdi. Daha 4 bölüm olmus ve gün degisikligine bile basvurulmadi. Kimse kusura bakmasaninda ben bunun altindan reytingden baska birsey ararim. Tek bahane reyting olamaz. Reyting olsa birseyler denenirdi önceden. Kanal reytingleri bahane olarak sundu sadece. Isteseydi bir gün degisikligi deneyip öyle bitirirdi.
Simdi biri bana desin biz kanali degilde kimi sucluyalim? Kanal bastan beri diziye tepkili oldu. Olmasaydi agirlik bir sekilde fragmanini verirdi. Kabadayinin bile tekrar bölümlerine fragman veriyorlar. Son Yaza bu özen hic gösterilemedi. Bari biraz kanal tarihimize saygi duyup bekleseydi. Ozaman bizde "denendi olmadi" diyebilirdik... Ama böyle olunca denmiyor ne yazik ki.
ATV benim icin artik bitmistir, bu kanal hic degismeyecek.
Yer imleri