ayy muhteşem bir haber melisamın yeni dizisi başlıyor çok sevindim
tekrar izlicez bu muhteşem insanı
kimbilir gene nasıl büyüleyecek oyunculuğuyla bizi
vede daha dizisi başlamadan melisa gibi güçlü ve başarılı bir oyuncuya itici diyen insanları gerçekten anlamıyorum
neye göre bunu diyorlar
buna zevk renk meselesi diyorlar canim :)
ve diziye lafim yok benim sadece melisayi bir bulut olsam dan beri sevmiyorum ki daha önceki dizilerinide izlemisligim yok
alican diye yatip da kalkmiyorum hani ama alican izlenebilir bu oyuncu benim acimdan
neyse artik uyuma bakicam kivamlari tutarsa izlenebilir ( kendi adima konusuyorum )1. bölümü izlerim hosuma giderse izlerim hem dizinin konusu müzikleri diger yönleride önemli
Evet canım:love01:dizi güzele benziyor, farklı duruyor. Alican Yücesoy'u severim çünkü oyunculuğu çok güçlü. Dur bakalım nereye kadar gideceğiz :)
segeligin arkadaşımın da söylediği gibi zevk meselesi. Melisa Sözen'in oyunculuğunu doğal bulmuyorum. Oynadığı karakterlere ısınamıyorum. Görüşlerimi yazdım sadece. Melisa hanımı sevenlerin bir şekilde alınacağını biliyordum ama burası her türlü görüşe (saygı içinde) açık bir forum. Kusura bakmayın :img-wink:
Hayırlısı olsun bakalım... Takipteyiz
Demek ki dizinin fragmanını Güzel ve Çirkin'e benzeten birtek ben değilmişim.. :img-wink: Fragmanı yeni seyrettim ve kafamda oluşan ilk izlenim Güzel ve Çirkin'e benzediği oldu..
Alican Yücesoy'u şimdiye kadar hiç seyretmedim ama Melisa Sözen'i çok seyrettim.. En sevdiğim oyunculardan biridir.. Kendi jenerasyonu içinde en iyilerden biridir.. Keşke O'nun ilgili önyargılarını bir kenara bırakıp, oyunculuğuna odaklanarak diziyi izlese insanlar..
Neyse TRT de başlayan bir dizi olması, işin içinde Eflatun film ve ONur Ünlü'nün olması beni ayrıca heyecanlandırıyor..
Uzun ömürlü, bool seyircili bir dizi olsun inşallah:img-wink:
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri