Adamlar değişmiyor dedik dedik nazar değdirdik iyi mi :img-cray:
Öncelikle yeşil gözlüm naaptılar sana böyle:icon_sorr
Spoiler İçermektedir
Şu adam şöyle gözlerinin içi gülen bir insan iken(ki yaşının alakası yoktur bu durumun hep güler yani:img-in_lo senelerdir adamı tüketmelerini kınıyorum:img-beee:
Merhaba benim gibi Supernatural izleyen şanslı kesimden olan forumdaşlarım :)
Bütün dünyada fanlar yeni bölüm için geriye sayarken ne şanstır beni de uyku tutmadı da birazını canlı olarak birazını da bugün izleme şansı buldum yeni sezonun.
Dean ve Sam'in hallerini de hiç iyi bulmadığımı söylemem gerekir. Elbetteki Sam'in duygusal boşluğu filan falan olmuştur ama Dean 6.sezonda avlanmayı Sam'e söz verdiği için bırakmıştı, o yüzden Lisa çıkmıştı başımıza. Hadi yol bulamadıktan sonra bırakmış olsa herşeyi tamam diyeceğim ama aile bağlarını böylesine işlerlerken şu sezon buradan vurmalarını sevmedim sevemedim...
Hele ki broların eski hallerini hatırlayınca..
Spoiler İçermektedir
İlerki bölümlerde daha fazla flashback sahnesi olacağı kesinleşti bu bölümden ama Purgatory'i salt bir orman gibi göstermelerini istememiştim hiç. Bakalım flashbacklerde neler olacak. Bir de bir tek bana mı oldu bilemedim de bölüm sanki çok kısa gibi geldi, özlemden olduğunu düşünüyorum
Gerçi tek Dean'in cehennemin kapılarını sonsuza dek kapanmasını duyduktan sonra Jensen'ın mimikleriyle birleştirdiği " Yeah that could be important " bile yetti şimdilik...:img-eat:
Tabi herşeyden şikayet etmek gibi olmasın. Çokça memnun olduğum şey dizinin ivmelenmesi. Hele ki 6 ve 7.sezonlardan sonra sağlam bir konuyla geldi Supernatural, şu beni üzdüğü kısımlara rağmen de hoş geldi:)
Yer imleri