Çok açık ve net
Hiç abartısı yok
Uzun zamandır türk olsun yabancı olsun
bir yapımı izlerken bu kadar zevk almadım ben
Helal olsun, helali hoş olsun bunca rezil, rüsva, boşa para alan insanların karşısında!!
Helali hoş olsun diyorum size bu castingi yapandan,yazarına, oyuncusundan, ışıkçısına,setçisine ne kadar insan evladı varsa bu yapımın içinde olan:)
İntikam alınır da bu kadar güzel mi alınır be kardeşim? Rezil ettiniz tv'deki onca gereksiz yapımı. Çok da iyi ettiniz:img-wink:
İlk başladığı bölümden itibaren her bölüm kat üstüne kat koydunuz. arada eleştirdiğimiz noktalar yok muydu vardı ya elbet hiç kusursuz şey olur muymuş? ama esas önemli olan o kusurları da görmezden geldirebilmek. O yüzden diyorum, HELAL OLSUN diyorum!!:cheer::img-clapp:img-ok:
Hiç bir dakikası mı boş geçmez bir bölümün? Tam artık n'olacak final gibi sezon finali yaptılar derken yeni bi olay çıkarttılar karşımıza. Sanıyorum ilk sezon kendi intikamları üzerine olduğu için böyle duygusaldı, şimdiki sezon daha aksiyon dolu geçecek.
Ama o adamların bu 3'lümüzle ne olayları var bilemedim. Ya kaçırdım orasını, ya da o da sürpriz olacak bize 3.sezonda.
Öncelikle Alican Yücesoy'un diziden çıkmadığına ve onu tekrar izleyeceğime çok çok sevindim hele ki Berk Hakman ile beraber:img-eat:
Gazanfer'in Ecevit'e yardım ettiği sahne şahsen bölümün en çok şaşırdığım sahnesiydi çünkü "aha" dedim "şimdi bitti her şey". Sonra bir de baktım şaşırdım kaldımBu kurtarma işinin Gazo Ahu ile konuştuktan sonra olması da ayrı dikkatimi çekti benim. Geleck sezon Gurur Ahu'ya bir aşık olabilir bence(yani Berk ile Aslı bence casting olarak kesinlikle bu dizinin en yakışanı da:img-in_lo bilemiyciim buradan bir not düşeyim dedim akıllarında yoksa bile:img-hyste)
Güven, İbo nam-ı gerçekten değdi bu akşam "Iska" 2 saniyede neler olacağını çok güzel özetledi. Ah Güven ben böyle adam görmedim, böylesi şirin, içten olan. O kıza ağladığı bölüm çok iyiydi. Herkesin İbo gibi kalbi olmaz. Cesaret, güç bir yere kadar yeter ama böylesi bir kalbin yoksa ASLA!!:img-in_lo
Ve tabi ki Takoz'a yaptığı o işkence. Al öldürür müsün yoksa ölmekten beter mi edersin? budur. Ve İbo'ya yaptırmaları bölümün en beğendiğim kısmıydı hiç şüphe yok.
Sadece İbo ile ilgili tek bir kısmı anlayamadım. Belki orayı da kaçırdım. İbo bölümün başında nasıl buldu Ecevit'i? Oraya gideceğini nereden bildi? Gazo demedi mi Bilal'e de Ecevit'e de söylemeyin kimseye diye. Bir de Ecevit her şey bitti diye baktı Gazo'ya. O kısım çok havada kaldı bende ama bölümün mu-te-şem-li-ği hatrına çok fazla takılamadım:)
Ecevit'in de Bilal'in de Ahu'yu bırakması çok yerindeydi. İki kardeşe de bu yakışırdı. Ama Bilal'in tipik erkek hareketiyle(hep böyle gösterirler ya:whistle2 ) Sibel ile olmasını beğenmedim, sevemedim. Bilal karakterli birine yakışmadı sevgili senaristçim bu da böyle bilinsin:img-beee:
Bir de Gazo'yu bağlamışsın oraya ne diye eline telefonu verirsin? Böyle mükemmel intikam planı hazırlayan adamlar bu hatayı nasıl yapar??:img-tomat
Bir takıldığım hatta en takıldığım nokta da burasıdır efenim, neyse yaptınız bir hata ne diyelim 2.sezon da böylece devam edecek (:
En güzel ikinci kısmı da Ecevit'in Takoz'u çocuklara teslim ettikten sonra dönüp kendisi ve arkadaşlarının çocukluğunu hayal ettiği andı tabi ki o muazzam şarkıyla beraber. Eridim de gittim:icon_sorr Ve casting ekibini tekrar tekrar tebrik ettim Ecevit'in çocukluğunu oynayan çocuğun saç şeklinden tutun burun yapısına kadar benziyor Murat'a . Yanyana çok iyi durdurlar. Bir kere daha helal olsun
Bir de Sarp Akkaya'ya değinmek istedim. Herkes döktürdü bu gece herkese bravo da Sarp'a ayrı bir BRAVO ayrı bir alkışş:img-clapp Bilal karakterini hiç öyle çok fazla sevemedim ama Sarp öylesi içten oynadı ki her defasında o karakteri hep hakkını verdim Sarp'çım(: Hele ki bu gece tam yıldızdı Sarp...
Ne diyelim "on numara beş yıldız"ın tam karşılığıydı bugün Suskunlar. İyi ki de varlar. Umarım çoğu dizi gibi 2.sezonunu harap etmezler. Gerçi şu bölümden sonra çıtayı çok yükselttiler bunun üzerine koymak zor olacaktır. Ama umutluyum.
Herkese iyi forumlar, iyi geceler...
Yer imleri