Bazen zamanında yaşanan hayal kırıkları insan da ümitsizliğine sebep olabiliyor,haklısın.Aynı şeyi tekrar yaşama korkusu,hele bu bir de çok istediğin bir şeye başlayıp sonucu başarısızlık olursa çok daha kötü.Mesela şuan heyecanlı olduğum kadar inan bende korkuyorum.Medea Nickli Üyeden Alıntı
Biliyormusun bende çok çekindim zamanın da,arkadaşlarımın ısrarlı tutumlarına rağmen bir türlü bir şeyler yapmak için çabam olmadı.Yaş,yapabilirmiyim sorusu,yeni bir ortam,yeni insanlar...Bunlar düşündürüyor tabi.Filiz ile benim tanışmam biraz tepeden inme oldu :) Daha doğrusu site mod.'larından Ayşe'nin bana referans olması benim için en büyük etkenlerden birisi.Nedeni ise "beni görmemiş olmasına rağmen sadece internet ortamında ve bu siteden yakınlığımızdan dolayı bana güvenip beni desteklemesi"bu benim için çok özel.E tabi msn sohbetlerinde ben onları çok güldürüyordum :)
Dedim ya herşeyin bir sebebi var.Tercihler insanın kendi elinde.Hayatın her alanında ne yaşanırsa yaşansın iki tercihimiz oluyor.İşte bu yüzden "keşke" demiyeceğimiz tercihleri yapalım dedim.Çünkü ben bir kere tiyatro ile ilgili keşke dedim.Şimdi ise demek istemiyorum..
İşte böyle Medeacığım...Ayrıca yazılarımı beğendiğini söylemişsin..Nacizane birşeyler yazmaya çalışıyorum ve hep söylediğim "içimden geldiği gibi" Beğenin beni mutlu etti.Aramızda olmasan da site içinde bir arkadaşımız daha oldu.
Ne mutlu....
Yer imleri